Google Pixel 8'in tanıtım tarihi belli oldu: Donanımıyla büyüleyecek

Google Pixel 8'in tanıtım tarihi belli oldu: Donanımıyla büyüleyecek
Google'ın yeni telefonu, yapay zeka teknolojisiyle rakiplerini alt üst edeceğe benziyor! İşte telefona ilişkin detaylar...

Teknoloji devi Google, merakla beklenen yapay zeka destekli akıllı telefonları Pixel 8 ve Pixel 8 Pro'nun tanıtım tarihini açıkladı. Apple'ın lansman tarihini duyurarak gündemi salladığı bu günlerde Google, 4 Ekim 2023'te gerçekleştireceği "Made by Google" etkinliği ile büyük bir sürprize imza atmaya hazırlanıyor.

Google'ın New York'ta düzenleyeceği etkinlik, teknoloji dünyasına bir dizi sürpriz sunmayı vaat ediyor. Bu etkinlik sadece Pixel 8 serisinin tanıtımına odaklı değil. Google, aynı zamanda ikinci nesil Pixel Watch akıllı saatlerini de tanıtacak. Bu, lansmanın son derece heyecan verici ve kapsamlı bir etkinlik olacağının işareti.

google pixel 8

Yapay zeka, yeni Google Pixel 8 serisinin odak noktasında yer alacak. Akıllı telefon modellerinin kameraları, yapay zeka teknolojisi ile güçlendirilerek kullanıcıları heyecanlandıran özellikler sunacak. Detaylar tam olarak lansmanda açıklanacak olsa da sızdırılan bilgilere göre, Pixel 8, 2400×1080 çözünürlüğünde 6,17 inç bir ekranla gelecekken, Pro modelinde bu değerlerin 2992×1344 çözünürlüğünde ve 6,7 inç boyutunda olması bekleniyor.

Ayrıca, her iki cihaz da güçlü batarya kapasiteleri ile dikkat çekecek. Pixel 8'in 4485 mAh, Pixel 8 Pro'nun ise 4950 mAh'lık bir bataryaya sahip olması bekleniyor. İki cihazda da Google'ın yeni Tensor G3 çipi ve 12 GB RAM belleği bulunacak.

Google'ın yapay zeka ile güçlendirilmiş bu yeni akıllı telefon serisi ve Pixel Watch akıllı saatleri, teknoloji dünyasında büyük bir heyecan yarattı. Merakla beklenen tanıtım etkinliği, 4 Ekim tarihini işaret ediyor ve teknoloji tutkunları için büyük bir gün olacak gibi görünüyor. Takipte kalın!

Son Haberler