Google'dan ingilizce öğretmenlerini işsiz bırakacak adım

Google'dan ingilizce öğretmenlerini işsiz bırakacak adım
Dil öğrenmek isteyen insanlar Google sayesinde sular seller gibi İngilizce konuşacak! Tüm detaylar haberimizde.

Google tarafından duyurusu yapılan İngilizce öğrenme kolaylığı ile ilgili gelişmeler öğretmenleri üzdü! Artık yeni öğretmeniniz Google olacak! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

GOOGLE ÖĞRETMENİNİZ OLACAK

Dil öğrenmek isteyen insanlar için Google yeni bir yapay zeka desteği sunacak. Google dil arama çubuğundan artık dilinizi kontrol etmenize yardım edecek bir özellik sunacak. Yeni model şimdilik yalnızca İngilizce dili için kullanılıyor ancak yapay zekanın geliştirilmesiyle birlikte ilerleyen zamanlarda birçok dil için kullanılması bekleniyor. 

google artık ingilizce öğretmeniniz olacak

Yapay zeka desteğiyle sunulan dil kontrolü ifade ya da cümlenin dil bilgisi olarak doğru şekilde yazılıp yazılmadığını kullanıcıya gösterecek ve Google kullanıcıları merak ettikleri kelime ya da cümlelerin doğru şekillerini kolaylıkla öğrenebilecek. Özelliğin kullanımının da epey kolay olduğu biliniyor. Arama kısmına grammar check, check grammar, grammar checker ifadelerini yazdıktan sonra bu özellik aktif hale geliyor. Daha sonra girdiğiniz kelime ya da cümle doğruysa Google onay veriyor ancak yanlış şekilde yazıldıysa Google kelimeyi düzelterek kullanıcılara tekrar sunuyor. 

Son Haberler