Google'ın çok sevilen özelliği sonunda Android'e geliyor

Google'ın çok sevilen özelliği sonunda Android'e geliyor
Google, yeni bir özellik ile birlikte Android cihazları Google Hesabınıza bağlamayı kolaylaştırıyor.

Google, kullanıcılara daha keyifli bir kullanıcı deneyimi sunabilmek adına farklı özellikler geliştirmektedir. Bugün o özelliklerden bir tanesi ortaya çıktı. Habere göre Google, Apple'ın süreklilik özelliği benzeri bir özelliğin üstünde çalışma başlattı. Peki bu özellik ne işe yarıyor? Detaylar haberimizde..

Google, Android kullanıcılarının işlerini kolaylaştıran çok sayıda yeni özellikleri kullanıma sunmuştur. Şirket şimdi de kullanıcılarına yardımcı olacak yeni özelliklerin tamamlanması üstünde hummalı bir çalışma başlattı. Bugün gelen haberlerde ise, Google, Apple'ın Süreklilik özelliği benzeri bir özellik geliştirme aşamasında..

Google'ın çok sevilen özelliği sonunda Android'e geliyor

Apple'ın ekosistemi, cihazlar arasındaki sorunsuz entegrasyonuyla dikkat çekiyor. Bununla birlikte, aynı Apple Kimliğine bağlı aygıtlar, evrensel pano, kanal değiştirme ve arama direnci gibi özellikleri de sunarak birbirleriyle kolaylıkla iletişim kurabiliyorlar.. Google ise, nuna benzer bir özelliği geliştiriyor.

Mishaal Rahman bu özelliğin ilk adımlarını açıkladı. Rahman'ın paylaşımı ekran görüntüsü içeriyor. Bu görsele baktığımızda, Google'ın yakında aynı şekilde Google hesabını açan kullanıcıların cihazlarını bağlamasına izin verdiğini görebiliriz.

Google'ın çok sevilen özelliği sonunda Android'e geliyor

Bu özellik, aramalar da bağlı cihazların arasında geçiş yapmanızı sağlayan arama değiştirme şeklindeki özellikleri de etkinleştirir. Ayrıca kişisel erişim noktanızı birden çok cihazda kullanmayı kolaylaştırır. Google'ın yaptığı açıklama da Çağrı Sürekliliği özelliğinin birden çok telefona yayılabileceğine işaret ediyor. Bu, iki telefon kullanan kullanıcıların birisinden arama alabileceği anlamını taşıyor.

Söz konusu özellikle ilgili daha fazla detaylı bilgi henüz bulunmuyor.

Son Haberler