Google'ın sıradaki hedefi iPhone kullanıcıları! Artık herkes aynı şeyi kullanacak

Google'ın sıradaki hedefi iPhone kullanıcıları! Artık herkes aynı şeyi kullanacak
Google Crome üzerinden yeni güncelleme haberi gelirken bu defa hedef İphone kullanıcıları oldu. Birçok İphone kullanıcısı telefon tarayıcı olarak Apple tarafından Safari'yi kullanırken bu durum tamamen değiştirildi. İşte, Google Crome yeni güncelleme detayları...

Google üzerinden İOS işletim sistmeine sahip cihazlar için Crome uygulamasının yeni güncellemeyle beraber ayak uyduracağını belirtti. Bu güncelleme sonrasında İphone kullanıcıları Safari yerine Crome kullanabilecek. İşte, yeni güncelleme hakkında merak edilenler haberimizde.

Google, yeni güncelleme ile beraber tarayıcı üzerinden hızlı şekilde hizmet vermeyi amaçlayarak web sayfası üzerinden çalışmalara başladı. Yapay zeka teknolojisinden yararlanan tarayıcı, bu adres üzerine basılı tutulduğunda “Google Haritalar ile Chrome’da Görüntüle” imkanı verilecek. Bu yeni özellikle beraber Chrom üzerinde mini bir Google Haritalar hizmeti belirecek.

Crome üzerinden belirlenen tarih sonrasında “Google Takvime Ekle” seçeneğiyle hizmet verecek. Yeni panel oluşturularak uygulamalar arasında ayrıntılar manuel olarak kopyalamak zorunda kalmadan etkinlik oluşturuldu. 

crome yeni güncelleme

Google Crome'a çekilen fotoğraflar ve film rulo görüntüleri ile arama yapılarak yeni sekme açılır. Google Lens entegrasyonu yapılırken iphone kullanıcıları Crome üzerinden Google Lens hizmetinden faydalanabilecek. 

Son Haberler