Herkes bekliyordu! Netleşti! Apple Watch Series 9 çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu.

Herkes bekliyordu! Netleşti! Apple Watch Series 9 çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu.
Sızdırılan bilgilere göre, yaklaşmakta olan watchOS 10 yazılım güncellemesi, Apple Watch Series 9'un ana ekranını düzenlemek için klasörler ekleyebileceğimizi gösteriyor.

Apple Watch hayranları için heyecanlı bir dönem başlıyor. Apple'ın yeni nesil akıllı saati, Apple Watch Series 9'un bu sonbaharda piyasaya sürülmesi bekleniyor. Series 8'deki iyileştirmeleri merakla beklerken, yeni model hakkındaki söylentiler de giderek artıyor. Apple, her yıl yeni bir Apple Watch modeli sunma geleneğini sürdürdüğü için Apple Watch Series 9'un 2023 yazının sonlarında veya sonbaharın başlarında duyurulması bekleniyor. Büyük olasılıkla, Series 9, iPhone 15 ile birlikte piyasaya sürülecek.

iPhone 15 hakkında pek çok söylenti görmemize rağmen, Apple Watch Series 9 ile ilgili pek fazla bilgiye sahip değiliz. Ancak, sağlık takibi, iletişim ve güvenlik konularında geliştirmelerin yapılacağı tahmin ediliyor. Ayrıca, 5 Haziran'da düzenlenecek WWDC 2023 etkinliğinde tanıtılacak olan watchOS 10'un yeni bir tasarıma veya özel özelliklere sahip olma ihtimali de bulunuyor.

Şu anda, başka bir Apple Watch SE veya premium Apple Watch Ultra'nın geleceğine dair işaretler bulunmuyor. Ancak, Apple Watch 9 hakkında daha fazla bilgi geldikçe bu durum değişebilir. Bu noktada, Apple Watch hakkında bildiğimiz her şeyi sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Sızdırılan bilgilere göre, yaklaşmakta olan watchOS 10 yazılım güncellemesi, Apple Watch Series 9'un ana ekranını düzenlemek için klasörler ekleyebileceğimizi gösteriyor. Bu güncellemeyle birlikte kullanıcılar, uygulamalarını daha iyi bir şekilde yönetebilecekler.

Bloomberg'den gelen bir rapora göre, Apple, non-invaziv kan şekeri takibini Apple Watch'a getirme çalışmalarında önemli adımlar atmış durumda. Bu özelliğin Series 9 ile birlikte gelmesi beklenmese de, yeni nesil akıllı saat, ileride mümkün kılacak yükseltmelere sahip olabilir.

Apple Watch Series 9 Olası Çıkış Tarihi ve Fiyatı

Apple Watch Series 9 için en güvenilir bilgilere göre, çıkış tarihi bu yılın yaz sonu veya sonbahar başı olarak planlanmış durumda. Apple, geleneksel olarak yeni cihazlarını Eylül ayında duyurur.

Son Haberler