Honor'dan bütçe dostu telefon geliyor: Çin'de görücüye çıktı

Honor'dan bütçe dostu telefon geliyor: Çin'de görücüye çıktı
Honor Play 40S, Çin'de çıkış yaptı. Gücünü Snapdragon 480+'dan alan telefon uygun fiyatıyla da şaşırtıyor. İşte, Honor Play 40S özellikleri..

Honor, Play serisine uygun bütçeli akıllı telefonun daha eklendiği açıklandı. Honor Play 40S adı verilen yeni model, Çin'deki bir lansman etkinliğinde tanıtıldı. Düşük fiyatı ve Snapdragon 480+ yonga setine sahip olmasıyla öne çıkıyor.

Honor Play 40S Türkiye'de kaça satılır?

Honor Play 40S, HD+ çözünürlüklü ve 90 Hz yenileme hızına sahip 6.56 inç TFT LCD ekrana sahip, yaklaşık 188 gram ağırlığında ve su damlası şeklindedir. Not: Çentikli özelliklere sahiptir.

Honor Play 40S özellikleri

Akıllı telefon, Qualcomm Snapdragon 480+ yonga seti tarafından desteklenmektedir, ancak 4 GB RAM ve 128 GB dahili depolama ile daha iyi performansa sahiptir. Sadece RAM ve depolama tarafında seçeneklerle geldiğinin de altını çiziliyor.

Kamera tarafı, tek halkalı tasarım montajına sahiptir. Cihazın arka tarafında 13 megapiksel özçekim kamerası ve ön tarafında 8 megapiksel özçekim kamerası bulunuyor. Hızlı şarjı destekleyen 5200 mAh pil ile donatılan Play 40S, 5G bağlantısını da destekler. Yan tarafında fiziksel parmak izi sensörü bulunan cihazda ayrıca 3,5 mm kulaklık girişi bulunuyor. Ön kameranın güvenlik nedeniyle yüz tanıma kilidini desteklediğini de belirtelim.

Honor Play 40S, fiyatı düşünüldüğünde oldukça etkileyici söyleniyor. Çin'de sadece 999 yuan'a (135 $) satılacak. Bu da gösteriyor ki ülkemiz açısından 3660 TL + vergi şeklinde raflara çarpıyor. Ancak, küresel kullanılabilirlik henüz belirlenmemiştir.

Son Haberler