İddia: Yeni iPad'ler Mart 2024'e kadar gelmeyecek

İddia: Yeni iPad'ler Mart 2024'e kadar gelmeyecek
Bloomberg'den Mark Gurman'a göre, Apple yeni Mac donanımını ay sonunda 30'u ya da 31'inde duyuracak. Yeni iPad'lerin Mart 2024'e kadar gelmeyeceği söyleniyor.

Apple'ın bu ay yeni iPad'leri tanıtıp tanıtmayacağı konusunda bazı spekülasyonlar vardı, ancak şimdi bu pek olası görünmüyor. Bloomberg'den Mark Gurman'a göre, Apple yeni Mac donanımını ayın sonunda - 30'u ya da 31'inde duyuracak. Yeni iPad'ler ise Mart 2024'e kadar gelmeyecek.

Gurman'ın raporuna göre Apple, 24 inç iMac'i yeni işlemcilerle güncelleyecek ve hatta muhtemelen MacBook Pro için bir yükseltme duyuracak. Apple'ın M3 çipini duyurmaya, 14 inç ve 16 inç MacBook Pro'lara getirmeye hazır olması mümkün. Elbette, 2021'de piyasaya sürüldüğünden bu yana yalnızca M1 çipi sunan 24 inç iMac'in M2 ile yenilenmesi de söz konusu olabilir.

Gurman ayrıca Apple'ın bu yıl yeni iPad donanımı duyurmayacağını söylüyor. Bunun yerine, iPad Air için bir M2 yükseltmesi, A15 Bionic'li bir iPad mini ve giriş seviyesi iPad'e bir özellik artışı gibi bir dizi model üzerinde çalışıyor ve bunlar muhtemelen önümüzdeki yıl Mart ayında gerçekleşecek.

Apple'ın ayrıca 2018'de piyasaya sürülen Pro modellerinden bu yana iPad'in en büyük yenilenmesi üzerinde çalıştığı bildiriliyor. Bunlar muhtemelen 2024 yılında piyasaya sürülmesi planlanan OLED donanımlı modeller olacak.

Son Haberler