Instagram kullanıcılarının yüzünü güldürdü: Reels videoları artık indirilebilecek

Instagram kullanıcılarının yüzünü güldürdü: Reels videoları artık indirilebilecek
Milyonlarca insan tarafından kullanılan Instagram platformu yeni güncellemesini duyurdu. Artık videoları indirebileceksiniz! Tüm detaylar haberimizde.

Sosyal medya platformları arasında en çok kullanılan Instagram uygulaması yeni güncellemelerini sık sık kullanıcılarıyla paylaşıyor. Yeni güncellemeyle birlikte reels videoları artık kolaylıkla indirilebilecek! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

INSTAGRAM REELS VİDEOLARI

Instagram yeni güncellemesini kullanıcılarıyla paylaştı. Artık reels videoları kolaylıkla indirilebilecek. Edinilen son bilgilere göre reels videolarında paylaş kısmına bastıktan sonra indirme seçeneği önünüze gelecek ve videolar kolaylıkla galeriye kaydedilebilecek. 

Instagram Reels Videoları Artık İndirilebilecek

Reels videolarını indirebilmek için videonun herkese açık olması gerekiyor. Instagram konu ile ilgili net bir açıklama yapmasa da videolarda platformun logosunun ve reels videosunu oluşturan kişinin kullanıcı adının olması bekleniyor. Yeni güncelleme henüz Amerika'da kullanım aşamasında ve beta sürümü denendikten sonra yeni güncelleme tüm dünyada erişilebilecek. 

Son Haberler