Instagram Threads stalkerları ifşalayacak

Instagram Threads stalkerları ifşalayacak
Mark Zuckerberg'e ait Meta şirketi, geçtiğimiz günlerde Elon Musk'ın satın aldığı Twitter'da günlük Tweet görüntülemeyi kullanıcılarla sınırlandırdıktan sonra krizi fırsata çevirmek için bir adım attı. Ancak atılan bu adım yeterli olacak mı? iki uygulama arasındaki savaşı hangisi kazanacak. İşte detaylar…

5 Temmuz 2023 tarihinde hayatımıza giren İnstagram Threads kurulduğu günden itibaren gündemden düşmedi. Meta şirketinin kurduğu İnstagram Threads uygulaması her gün yeni bir özellikle kullanıcısının karşısına çıkıyor ve çıkmaya da devam edecek gibi görünüyor. Detaylar haberimizde…

banka

STALKERLAR SAHAYA: INSTAGRAM THREADS, BEĞENİLERİ İFŞA EDİYOR!

Eskiden Twitter olan X ile yarışta geride kalan Threads'ten gelen güncellemeler, onu eski şöhretine kavuşturacak.

X (eski adıyla Twitter), yeni güncellemelerle kullanıcı kaybetmeye başladı. Bu fırsatı değerlendirerek kısa bir süre önce hayatımıza Threads girdi. Ancak ünü kısa sürdü. Lansmanından bu yana kullanıcı sayısının %80 oranında düştüğünü açıklayan Threads, yeni bir güncellemeyle uygulamaya ek özellikler ekledi.

THREADS, YENİ GÜNCELLEME İLE STALKERLARI SEVİNDİRDİ!

Threads kullanıcıları artık uygulamayı güncellediklerinde diğer kişilerin beğendikleri gönderileri görebilecekler. Bu özellik geçen hafta sonu herkesin kullanımına sunuldu. Ek olarak, Meta artık daha yüksek kaliteli fotoğrafların ve videoların Temalara yüklenmesine izin veriyor. Kullanıcı hesabı bölümündeki Medya Kalitesi sekmesinde daha yüksek çözünürlüklü görseller yüklemek için bu seçeneği bulabilirsiniz.

Meta'nın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

“Threads’e takip ettiğiniz kişileri takip ettiğiniz tarihe göre sıralama yeteneği ve tüm beğendiğiniz içeriği tek bir yerde görebileceğiniz bir yol gibi yeni işlevselliği eklemeye devam ediyoruz.”

Threads, ilk beş günde 100 milyon kullanıcının kaydolduğunu bildirdi. Ancak lansmanından bu yana kullanıcılarının %80'ini kaybetti. Similarweb tarafından hazırlanan bir rapora göre, 1 Ağustos'tan bu yana günlük aktif kullanıcı sayısı 49 milyondan 9,6 milyona düştü.

Son olarak, Mark Zuckerberg 28 Temmuz'da yapılan dahili bir toplantıda kaybı kabul etti. Tema güncellemeleri, kullanıcıların artık uygulamayla ilgilenmediği bir zamanda gelir. Bu nedenle, X kullanıcısının hayal kırıklığını fırsata çevirmeyi ve yarışa liderlik etmeyi amaçlıyor.

Zuckerberg, cumartesi günü Threads gönderisinde uygulamanın yeni özelliklerini vurguladı. Bunların arasında uygulamanın web versiyonu da bulunmaktadır. Bu şekilde, Konular kayıp kullanıcıları bulmayı amaçlar. Hal böyle olunca, bu güncellemelerin Temalar için umut verip vermediğini önümüzdeki günlerde göreceğiz.

Son Haberler