Instagram'daki çile bitiyor! Tek seferde kimler sizi takipten çıkmış görün: İşte o basit yöntem

Instagram'daki çile bitiyor! Tek seferde kimler sizi takipten çıkmış görün: İşte o basit yöntem
Birçok Instagram kullanıcısı, onları kimin takip ettiğini bilmeme sorunuyla karşı karşıya kalıyor. Bazı uygulama ve programlar çözüm sağladığını iddia etse de bu tür araçlara güvenmekten çekiniyoruz. Haberimizde, Instagram'da sizi takip etmeyen kişileri üçüncü parti programlara ihtiyaç olmadan nasıl tespit edebileceğinizi anlatıyoruz.

Instagram'ın kendisi, takip edilmeyenleri doğrudan gösterme özelliğine sahip değildir. Ancak kullanıcılar periyodik olarak takipçi listelerini kontrol ederek kendilerini takip etmeyen kişileri belirleyebilirler.

Takip edenler listesi, kullanıcının kendi profil sayfasında bulunur ve hem mevcutta olan takipçi sayılarını hem de takip ettikleri kişilerin listesini gösterir. Ancak bunu yapmanın daha kolay bir yolu var.

"Tek tek kontrol ederek zaman kaybetmeyin"

Instagram'daki çile bitiyor! Tek seferde kimler sizi takipten çıkmış görü

Takipçi listenize erişebilmek adına Instagram hesabınıza giriş yapın ve profil sayfanıza gidin. Takipçinin adını ve profilini görüntülemek için takipçi sayısına tıklayın. Takipçi listenizi tek tek kontrol ederek sizi takip etmeyen kullanıcıları manuel olarak tespit edebilirsiniz. Ancak bu durum çok fazla zaman alır ve özel bir çaba gerektirmektedir. Neyse ki, bu sorunun çözümü için kolay bir yol bulunmakta..

Harici programlara güvenmeden Instagram'ı takip etmeyenleri tespit etmenin kolay bir yolu var. İşte adım adım izlediğinizde sizi takip etmeyenleri kolaylıkla bulabileceğiniz o yöntem..

"Kolay ve güvenli bir yol"

Instagram'da yerleşik bir takibi bırakma özelliği olmayabilir, ancak bu, sizi kimin takip etmeyi bıraktığını bulabilmek için mücadele vermeniz gerektiği anlamına gelmemektedir. Bunu çalıştırmanın basit bir yolu şudur:

Öncelikle bilgisayarınızdan Instagram hesabınızı açın. Ardından yeni bir sekmeye tıklayın ve cobanov.dev/instagram adresinde oturum açın. Bu web sitesinde sağlanan kodu kopyalayın.

Instagram'daki çile bitiyor! Tek seferde kimler sizi takipten çıkmış görü

Sonra, açtığınız Instagram hesabınızın sekmesine geri dönün ve boş bir alana sağ tıklayın ve İncele veya Öğeyi İncele'yi seçin.

Farklı bölümleri olan bir pencere karşınıza çıkacak. "Konsol" bölümünü bulduktan sonra cobanov.dev/instagram adresi üzerinden kopyaladığınız kodu buraya yapıştırın ve enter tuşuna basın. Daha sonra ise konsun çalıştırılmasının ardından bir ÇALIŞTIR düğmesi karşınıza çıkacak.

Devam etmek için tıkladıktan ve işlem tamamlandıktan sonra, sizi takip eden ancak yanıt vermeyen kişilerin bir listesini göreceksiniz. Bu adımları izleyerek, Instagram'da üçüncü taraf uygulamalarına başvurmadan, takipçiliği bırakanları riske girmeden belirleyebilirsiniz.

Son Haberler