Instagram'dan sizi takip etmeyenleri bulmak çok kolay: İşte yöntemleri

Instagram'dan sizi takip etmeyenleri bulmak çok kolay: İşte yöntemleri
Instagram'da takip etmeyenleri bul programını kullanmadan devam edebilir veya Instagram uygulamasında takip etmeyenleri arayabilirsiniz.

Birçok Instagram kullancısı, kendisini takibi bırakanları veya takip etmeyenleri tespit etmek isteyebilir. Bu kararı vermenin birkaç yolu vardır. Biri Instagram'da Takip Etmeyenleri Bul uygulamasını kullanarak sonuç verirken, diğeri uygulamayı kullanmadan sonuç veriyor. Detaylar haberimizde..

Instagram'da takip etmeyenleri program kullanmadan nasıl bulabilirim?

Instagram'dan sizi takip etmeyenleri bulmak çok kolay

Bunun için gerekli olan süre: 1 dakika

Instagram kullanıcılarını herhangi bir program kullanmadan takibi bırakmak kolaydır. Bunun için aşağıdaki adımlar kullanılır:

- Instagram profilinize giriş yapın,

- Instagram uygulamasını açın ve profil sayfanıza gidin,

- Takip ettiğiniz kullanıcı isimlerini listeleyin,

- Takip ettiğiniz kişilerin listesine erişmek için profil sayfanızdaki Takip Edilenler seçeneğini kullanın,

- Kontrol edilecek kullanıcının ismini arama yerine yazın,

- Sizi takip edip etmediğini görmek istediğiniz kişinin profil sayfasına gidin ve profilin "Takip Edilenler" listesine erişin.

- Bir kullanıcının sizi takipte olup olmadığını anlamak için kontrol edin.

İnsanlar sizi takip ettiğinde kullanıcı adınız listenin en üstünde görünecektir. Kullanıcı sizi takip etmiyorsa ya da artık takip etmiyorsa kullanıcı adınız bu bölümde görünmeyecektir.

Programlı yol: "Instagram'da takipçileri bulun"

Takipten çıkanları programatik olmayan yöntemlere göre daha kolay ve daha hızlı numaralandıran bazı yazılımlar bulunur. Bu yazılım, kimi takip ettiğinizi ve kimi takip etmediğinizi kontrol ederek sizi takip etmeyen kullanıcıları kolayca sınıflandırır.

Sizi programlı olarak kimin takip etmediğini bulmak için öncelikle doğru aracı bulmanız gerekir. Bunu yapmak için şletim sisteminize ait ygulama mağazasına gitmeniz ve “Instagram Takip Etmeyenleri Bul” araması yapmanız gerekir. Arama sonuçlarına göre olumlu kullanıcı yorumu alan, fiyatlandırma politikası size uygun, saygın geliştiriciler tarafından yayınlanan uygulamaları filtrelemeli ve kullanmalısınız.

Son Haberler