Instagram'dan yeni özelliği devreye aldı: Artık Reels videoları indirilebilecek

Instagram'dan yeni özelliği devreye aldı: Artık Reels videoları indirilebilecek
Sevilen dijital platformlardan olan ınstagram üzerinden yeni özellikler kullanıcılara sunuldu. Reels videolarını indirmenize izin verileceği duyuruldu. Bununla beraber filigran oluşturabilmesine izin verildi.

En çok kullanılan ve gün geçtikçe kullanıcısı artan Tiktok üzerinden video indirerek farklı sosyal medya üzerinden yayınlanmasına yardımcı oldu. Instagram Reels'e göre bu durum yenilenmeye başlandı. Instagram CEO'su Adam Mosseri’nin yeni yayın kanalları özelliğini kullanarak yayınladığı bir gönderisine göre Instagram'da bu özellik aktif hale getirildi.

Reels'lerin indirilmesini engelleyen durum üzerinden ayarlardan seçenekler aktif hale getirildi. Özelliği kullanmak için belirli bir Reel için ''paylaş'' simgesine dokunarak indir kısmından işlem tamamlanır. Mosseri tarafından yayınlanan bilgiler üzerinden Tiktok'ta olduğu gibi Instagram logosu ve hesabını içeren filigran işaretlenir. Youtube da, kısa video özelliği dikkat çekerken masa üstünde yer alan Sorts videolarına filgran eklenir.

instagram özellik

Meta'nın sosyal medya platformu, Tiktok ve diğer kaynaklardan gelen videoların yüklenmesine izin verildi. 2021 tarihiyle beraber rakiplerinin filigranlı videolarının öne çıkarılması seçeneği sunuldu. 

Son Haberler