Instagram'ın yeni özelliği akraba derdinden kurtaracak

Instagram'ın yeni özelliği akraba derdinden kurtaracak
Sevilen sosyal medya uygulamalarından olan İnstagram da yeni özellik kısa sürede yoğun ilgi gördü. ''yakın arkadaşlar'' özelliği artık gönderiler için kullanılmaya başlandı. İşte yeni özellik hakkında merak edilenler haberimizde.

İnstagram hikaye paylaşımları üzerinden yakın arkadaşlar özelliği gelirken bu yenilik artık gönderiler için de kullanıma açılacak. İlerleyen süreç içerisinde kullanıcılar akrabalarından çekinerek atamadığı her şey duvarında paylaşabilecek. Özel hesapların sonunu getiren özelliğin detayları...

İnstagram'a gelen son güncelleme üzerinden sadece arkadaşlarını kabul ettikleri hesaplar yer alırken bu tür kullanımlara duyulan ihtiyacın ortadan kaldırılması için İnstagram, gönderi paylaşımı yakın arkadaşlar tarafından görüntülenebilir. Uzun zamandır test halinde olan yeni özellik belirli kullanıcılara sunuldu.

Yakın arkadaşlar özelliğinin gönderiler için de kullanılabileceği bilgisi sosyal medya üzerinden yayınlandı. Kullanıcının mayıs ayında gelen bilgiler doğrultusunda İnstagram, özellik için test aşamasına geldi. Şirket kullanıcıların açıklamalarını doğrulayacak bir adım atarak bahsi geçen özelliği sundu.

instagram yakın

Yeni özellik şu anda yalnızca İOS uygulamanın son güncellemesinde geldi. Fakat sadece belirli kullanıcılar kullanabiliyor. Gönderileri kimlerin görebileceği belirlenirken paylaşım esnasında “hedef kitle” olarak adlandırılan bölüm üzerinden işlem yapılabiliyor. 

Son Haberler