iOS 17 Beta 6 ile kullanıcıları çıldırtan sorun ortadan kalkıyor

iOS 17 Beta 6 ile kullanıcıları çıldırtan sorun ortadan kalkıyor
İOS 17 beta 6 güncellemesinin yayınlanmasıyla beraber tüm sorunlar ortadan kaldırıldı. Hem geliştirici hem de halka açık beta test kullanıcılara sunuldu. İOS 17 güncellemesine dair detaylar...

Telefon uygulaması üzerinden ''Aramayı sonlandır'' düğmesinin yerleşimi hakkında sorunlar gündeme gelirken İOS 17 beta 6 güncellemesi tüm sorunları ortadan kaldırdı. Telefon aramaları için arayüz, NameDrop ve Contact Poster özelliklerinde yeninde tasarlamalara geçildi.

Gelen olumsuz geri bildirimler üzerine yanıt olarak Apple, İOS 17 beta 6'da aramayı sonlandırma düğmesinin orijinal merkezi konumuna geri döndürerek kullanıcıların tekrar yanlış seçim yapmasına yardımcı oldu. Bir diğer yanlışlık ise mesajlar uygulamasıyla ilgili olurken İOS 17 mesajlar kısmında bulunan canlı çıkartmalar, sesli mesaj deşifresi ve yanıtlamak için kaydırma özelliklerini sundu.

İOS 17 beta 6

 iMessage uygulamalarının listesi artık dokunulduğunda genişleyen bir “+” simgesinin altında gizli tutuluyor. Bu tasarım değişikliği kamera ve fotoğraflar düğmelerinden menü içerisinde gizleyerek kısayollarla sahip olarak özelliklere erişim zahmetli hale getirildi.  

Son Haberler