iOS 17 ile beraber Siri'ye beklenen özellikler geliyor

iOS 17 ile beraber Siri'ye beklenen özellikler geliyor
Çağımızın en önemli ürünleri akıllı telefonlar oldu, nereye gitsek bizimle beraber gelen akıllı telefonları her gün sürümleri ve özellikleri yenileniyor. İPHONE marka akıllı telefon kullananlara müjde İphone yeni sürümü ve özellikleri ile çok yakında kullanıcıları ile buluşacak. Detaylar haberimizde…

iPhone için iOS 17 güncellemesi hazırlanıyor. Kullanıcılar merakla yeni özellikleri beklerken, yıllardır hayatımızda olan Siri büyük bir yenilik kazanacak. İşte detaylar...

banka

SİRİ, İOS 17 İLE BEKLENEN ÖZELLİĞE KAVUŞUYOR! İŞTE DETAYLAR

iOS 17 beta sürümünde, yapay zekâ destekli Siri, iki dilli sorguları destekleyecek. Detaylar burada...

Apple, iOS 17, iPadOS 17 ve macOS Sonoma genel betalarının piyasaya sürülmesiyle birlikte kullanıcılara yeni özellikler sundu. iOS 17 beta sürümünde, yapay zekâ destekli Siri Yardımcısı, iki dilli sorguları destekler. Detaylar burada...

SİRİ, İOS 17 SÜRÜMÜNDE ÇİFT DİLLİ SORGU ÖZELLİĞİ İLE KARŞIMIZA ÇIKACAK

Google, 2018'de yapay zekâ destekli asistanı için iki dilli desteği tanıttı. Yaklaşık bir yıl sonra Amazon, aynı şekilde çift dilli desteği de duyurdu. Apple, uzun süre sessiz kaldıktan sonra Siri'de bazı iyileştirmeler yaptığını duyurdu.

Şirket, belirli Hint dillerinden başlayarak Siri'ye iki dilli sorgulama desteği ekledi. iOS 17 ile kullanıcılar, Siri'ye İngilizce ve Hintçe karışık sorular sorabilir.

Apple ayrıca, iOS 17'nin tam sayfa ekran görüntüsü özelliği sunacağını da duyurdu. Android kullanıcılarının bu özelliği uzun süredir kullandığını belirtmekte fayda var.

Çift SIM kullanıcıları, mesajları SIM'e göre sıralayabilir, her SIM için ayrı zil sesleri oluşturabilir ve bilinmeyen numaraları ararken SIM'ler arasında seçim yapabilir.

Yayınlanan beta sürümünde kullanıcılara gelen diğer özellikler ise şöyle:

iOS'ta Tamil, Telugu, Kannada ve Malayalam için harf çevirisi desteği. Bu genişletme ile Apple artık 10 yerel dili destekliyor.

iOS 17, iPadOS 17 ve macOS Sonoma ile kullanıcılar, e-posta kimlikleri yerine telefon numaralarını kullanarak Apple Kimliklerine giriş yapabilirler.

Platformlar arası sözcükleri ve deyimleri tanımlamanıza izin veren yeni bir entegre Punjabi sözlüğü.

Kullanıcılar, arama geçmişi alanında Facetime ve WhatsApp aramaları dahil olmak üzere 2.000'e kadar aramayı görebilir.

İletileri iPad'inizde bilinen ve bilinmeyen gönderenlere göre filtreleyin.

Apple, sonbaharda iOS 17, iPad 17 ve macOS Sonoma'nın kararlı sürümlerini piyasaya sürmeyi planlıyor. Mevcut betanın bazı hatalara sahip olması bekleniyor. Bu nedenle, ana cihazınıza yüklemek istemiyorsanız, son genel sürümü bekleyebilirsiniz.

Son Haberler