iOS 17'den şikayetler yağıyor: Şimdide telefonlar kapanıyor

iOS 17'den şikayetler yağıyor: Şimdide telefonlar kapanıyor
Yalnızca iPhone 15 serisinde değil, iOS 17 güncellemesinde de bazı sorunlar yaşanıyor. Son olarak bazı kullanıcılar telefonlarının geceleri otomatik kapanıp açıldığını bildirdi.

Bazı iPhone modellerinin gece otomatik olarak kapandığı bildirildi. Alarmları ve başka iPhone özelliklerini bozan sorun, iOS 17'nin son sürümü yükklü olan cihazlarda da ortaya çıkıyor.

Hem sosyal medya platformlarında hem de Apple destek forumlarında bu konuyla ilgili pek çok şikayet var. Bir kullanıcı, kurduğu iki ayrı alarmın çalmadığı yönünde şikayet oluşturuldu. Diğer birçok kullanıcı da benzer sorunları bildirdi ve sorunun iPhone'un geceleri kapanmasıyla ilgili olabileceği ortaya çıktı.

Ayrıca pil ayarlarınızı kontrol edilmesi ve gece boyunca herhangi bir kesinti olup olmadığının kontrol edilmesi istendi.

iOS 17'den şikayetler yağıyor

Aynı durum iOS 17'nin en son sürümünde de oluyor..

Bazı kullanıcılar sabah uyandıklarında şifre girmek zorunda kaldıklarını bildirdi; bu, iPhone'larının gece boyu yeniden başlatıldığının ya da kapandığının bir işaretiydi. Kullanıcılar, iPhone 15 Pro Max cihazlarının iOS 17.0.3'te otomatik olarak yeniden başlatıldığını bildirdi. Aynı iOS sürümüne sahip iPhone 13 Mini'mde de aynı sorun yaşanmıştı.

Kapanma sorununun sadece iPhone 15 modelleri ile sınırlı olmadığı tüm kullanıcıları etkilemediği ortaya çıktı. Mevcut iOS 17 sürümü iOS 17.0.3'tür. Beta programına kaydolduysanız mevcut sürümünüz iOS 17.1'dir.

Son Haberler