iOS kullananlar bayram edecek! Instagram'a Canlı Etkinlikler özelliği geliyor

iOS kullananlar bayram edecek! Instagram'a Canlı Etkinlikler özelliği geliyor
Sosyal medya uygulamalarından olan İnstagram üzerinde kullanıcılara özel özellik sunuldu. İOs kullanıcıları için Canlı Etkinlikler özelliği kullanılabilirliği sunuluyor. İşte tüm detaylar...

İnstagram üzerinde platformları arasında yer alırken şirkette kullanıcı deneyimini iyileştirmek için her geçen gün önemli adımlar atıyor. Yeni özellikler İOS kullanıcılarını yakından ilgilendirirken canlı etkinlikler özelliği için testler başlatıldı.

İOS uygulamaları çoğalmaya devam ederken 16 sürümüyle beraber Canlı Etkinlikler özelliği dahil edildi. Bu özellikle beraber İphone 14 Pro'da bulunan kilit ekranı ya da dinamik ada üzerinden yararlı bilgiler yansıtılacak. Meta’nın önemli platformlarından biri olan Instagram, kullanıcılarına yeni özelliğini tanıtırken akıl almaz kolaylık sunduğu görülüyor. Etkinlikler özelliğiyle beraber uygulamayı kapattıktan sonra dahi kullanıcılar arka plan üzerinde yükleme yapabilecek.

instagram yeni

Platformda yeni fotoğraf ya da video yüklerken uygulamayı kapattığımızda canlı etkinlikler ile karşımıza çıkıyor. Bu durumda İnstagram uygulamasının kapanmasında tekrar uygulamaya gerek duyulmadan yüklemenin durumu kontrol edilebilecek. 

Son Haberler