iPhone 12 kullananlara müjde: iOS 17.1 o tarihte geliyor

iPhone 12 kullananlara müjde: iOS 17.1 o tarihte geliyor
Apple iPhone 12 kullanıcılarına müjdeyi verdi! 17.1 güncellemesi tarihi verildi! Tüm detaylar haberimizde.

IPhone 12 kullananlar heyecanla bu haberi bekliyordu! Yeni güncelleme için tarih verildi! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

17.1 GÜNCELLEME TARİHİ VERİLDİ

Geçtiğimiz dönemde iPhone 12 kullanıcıları SAR değeri ile ilgili problem yaşamaya başlamış hatta yüksek SAR değeri sebebiyle Fransa'da telefon satışının yasaklanacağı konuşulmuştu. Apple markası bu problemin bir güncellemeyle düzeltileceğini dile getirmişti ve iPhone 12 model telefon kullanıcıları 17.1 güncellemesiyle SAR değeri sorunundan kurtulmuş olacak. 

iphone 12 kullanıcılarına güzel haber

Aynı zamanda yeni güncellemeyle Apple Music ve AirDrop, Cüzdan uygulamaları, dinamik ada el feneri göstergesi gibi sorunların da önüne geçilmiş olacak. Yeni güncellemeyle birlikte watchOS 10.1 cihazlarla eşleşme yapıldığı zaman yaşanan güç tüketim problemi de ortadan kalkacak. Etkileşimli widget uyumsuz sürümlerde boş görüntülenme sorunu yaşıyordu. Yeni güncellemeyle bu problemin de önüne geçilecek. SAR değeri düzeltildikten sonra Fransa'da da iPhone 12 satışları tekrar başlayacak. Yeni güncellemenin 24 Ekim tarihinde iPhone 12 kullanan kişilere sunulacağı konuşuluyor. 

Son Haberler