Iphone 15 almak isteyenlere kötü haber! Apple sonunda itiraf etti

Iphone 15 almak isteyenlere kötü haber! Apple sonunda itiraf etti
Apple, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max kullanıcılarının telefonlarının beklenenden daha fazla ısınma sorunlarına yönelik şikayetlerini dikkate aldı. Şirket, bu sorunu çözmek amacıyla yakın bir zamanda yeni bir güncelleme yayınlayacağını duyurdu. İşte tüm detaylar...

Apple, son zamanlarda piyasaya sürdüğü iPhone 15, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modelleriyle ilgili kullanıcı şikayetlerini kabul etti. Kullanıcılar, bu telefonların beklenenden daha fazla ısındığını belirtiyorlar. Apple, bu sorunu çözmek amacıyla yakın bir gelecekte yeni bir güncelleme yayınlayacağını açıkladı. Bu gelişme, yeni iPhone modelleriyle ilgili teknoloji meraklılarının dikkatini çekti.

 

APPLE'DAN AÇIKLAMA GELDİ. GÜNCELLEME YOLDA

iphone15

Yeni iPhone modelleri olan iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max kullanıcıları, telefonlarının aşırı ısınma sorunlarına en sık şikayet eden grup haline geldi. Türkiye'de 65 bin Türk Lirası'dan başlayan satış fiyatlarıyla piyasaya sürülen bu modeller, dokunulamayacak kadar fazla ısınma sorununa neden olduğu bildirildi. 

Apple, yazılım hatalarını kabul ederek, bu sorunları gidermek için yeni bir iOS güncellemesinin yakında geleceğini duyurdu. Şirket, iPhone 15 Pro'nun titanyum tasarımının aşırı ısınmaya neden olmadığını ve iOS 17'deki yazılım güncellemesinin performansı olumsuz etkilemediğini belirtti.
Ayrıca, Apple ilk birkaç gün boyunca yeni bir iPhone'un normalden daha sıcak çalışmasının olağan olduğunu açıkladı. Bu, iOS'un arka planda veri indeksleme işlemleri nedeniyle meydana gelmektedir. Yeni kurulan iPhone'lar, iCloud üzerinden büyük verileri çekerken aşırı ısınma sorunları yaşayabiliyorlar.

Apple ayrıca, iOS 17'de iPhone 15 ve iPhone 15 Pro kullanıcıları için aşırı ısınma sorununu daha da kötüleştiren bir yazılım hatası tespit ettiğini ve bu sorunun bir yazılım güncellemesi ile ele alınacağını açıkladı.

Son Haberler