iPhone 15 gökkuşağını üzerinde taşayacak: Renk seçenekleri erkenden sızdırıldı

iPhone 15 gökkuşağını üzerinde taşayacak: Renk seçenekleri erkenden sızdırıldı
Apple, iPhone serisindeki renk seçeneklerini arttırıyor. iPhone 15, pembe ve yeşil renklerde gelebilir. İşte ayrıntılar..

Teknoloji devi Apple, yeni iPhone 15 serisi için renk seçeneklerini arttırıyor. Eylül ayında tanıtılması beklenen iPhone 15 modelleriyle ilgili sızıntı bilgiler ortaya çıktı. Kaynaklara göre, iPhone 15 pembe ve yeşil renk seçenekleriyle kullanıcıların beğenisine sunulacak. Ayrıca standart iPhone 15 modelleri, gece yarısı, yıldız ışığı, sarı, kırmızı gibi çeşitli renk seçenekleriyle satışa çıkacak. İşte detaylar...

iPhone 15

APPLE YENİ İPHONE 15 SERİSİNDE RENK SÜRPRİZİ

Öte yandan iPhone 15 Pro modelleri de özel bir renge sahip olacak gibi görünüyor. Önceki sızıntılara göre, iPhone 15 Pro modeli için yeni bir mavi tonu üzerinde çalışmalar yapılıyor. Bu mavi renk, telefonun titanyum çerçevesiyle birlikte şık ve farklı bir tasarım sunacak. Uzay Grisi ve Gümüş gibi bilinen renklerden ayrışan "titanyum grisi" seçeneği de olabilir. İşte diğer ayrıntılar...

iPhone 15

Apple'ın etkinliğiyle birlikte tanıtılacak olan iPhone 15 serisi, teknoloji dünyasında büyük heyecan yaratıyor. Yeni renk seçenekleri ve gelişmiş özelliklerle donatılan bu modeller, kullanıcılar tarafından büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Sızdırılan bu bilgiler hakkında ne düşünüyorsunuz? Siz de görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz. Heyecanla beklediğimiz iPhone 15 serisi ile ilgili daha fazla detayın tanıtım etkinliği sırasında ortaya çıkmasıyla birlikte merakımızı gidermiş olacağız. Yeni renk seçenekleri ve gelişmiş özellikleriyle, Apple'ın yeni iPhone serisi adından söz ettirecek gibi görünüyor. İşte teknoloji dünyasında yaşanan bu heyecan dolu gelişmeleri yakından takip etmeye devam ediyoruz!

Son Haberler