iPhone 15 yerine iPhone 16 almak için nedenler: Herkes bu özelliği bekliyor

iPhone 15 yerine iPhone 16 almak için nedenler: Herkes bu özelliği bekliyor
Apple'ın iPhone 15 serisi ile birlikte ortaya çıkaramadığı bazı özellikleri iPhone 16 modeliyle çıkaracağı söyleniyor. İddialra göre, iPhone 16 serisi iyileştirilmiş bir ekran yenileme hızına sahip olacak.

Apple, geçtiğimiz günlerde  iPhone 15 serisi ile birlilkte yeni Apple Watch'u n tanıtımını gerçekleştirdi. iPhone 15 serisine aldığı siparişlerle rekorlar kıran Apple'ın 2024 yılında iPhone 16 serisini hazırlayarak piyasaya sürmeye hazırlanıyor ve yeni bir rapor, Apple'ın iPhone 15 serisi ile ortaya çıkaramadığı bazı özellikleri iPhone 16 serisiyle yapabileceğini iddia ediyor.

"iPhone 16 serisinin ekran yenileme hızını 90 Hz veya 120 Hz'e çıkabilir"

Tipster Digital Chat Station'ın bir gönderisi sayesinde Apple'ın standart iPhone modellerinin ekran yenileme hızının biraz daha artırılması düşünüldüğü ortaya çıktı. Daha önce 13, 14 ve 15 serisinde 60Hz yenileme hızı geliştiren Apple'ın, iPhone 16 serisinde 90Hz ya da 120Hz yenileme hızları sunarak bu trendi kırabileceği belirtiliyor.

iPhone 15 yerine iPhone 16 almak için nedenler

Edşinilen bilgilerde iPhone 16 serisinin, yığılmış olarak süper büyük 48MP ana kamera sensörü ve 5x periskop telefoto lensle donatılacak ve iPhone 16 serisi sanal düğmeler de içerebilir.

Gönderide iPhone 16 serisinin son tasarımından da bahsedilirken paylaşımda Dynamic Island ile birlikte cihazın genel tasarımı değişmeden kalacak. Son olarak bir sonra çıkacak olan seride Wi-Fi 7 yer alacak.

Son Haberler