iPhone 15'i olanın bilgisayara ihtiyacı yok: İşte şaşırtan özellikler

iPhone 15'i olanın bilgisayara ihtiyacı yok: İşte şaşırtan özellikler
Iphone 15 olanların bilgisayar kullanmaya ihtiyaçları yok. Bu özellik herkesi şaşırttı. Iphone 15'inizi artık bilgisayar olarak da kullanabilirsiniz. İşte ayrıntılar.

Geçtiğimiz haftalarda lansmanı yapılan iPhone 15 serisiyle birlikte kullanıcılar yeni özellikleri keşfetmeye başladı. Bu özelliklerden biri de iPhone'unuzu bilgisayar olarak kullanabilmenizdir.

ıphone

Bu özelliğin gerçekten iPhone'un USB-C'ye geçmesiyle mümkün hale geldiğini söyleyebiliriz. Bildiğiniz gibi USB-C şu anda teknoloji dünyasının en çok kullanılan portlarından biri ve birçok cihazı birbirine bağlamak için kullanılabiliyor. Bu port anahtarı sayesinde bir Android cihazını iPhone ile şarj etmek bile mümkün oldu.

9To5Mac adlı bir YouTube kanalı konuyla ilgili bir video paylaştı. iPhone 15 Pro'nun yer aldığı videoda farenin iPhone 15 Pro'ya ilk olarak farklı USB-C bağlantı noktaları kullanılarak bağlandığı görülüyor. Bildiğimiz gibi artık telefonlarımızda fare kullanmak mümkün. iPhone 15 Pro’nun da bu özelliği rahatlıkla kullandığını fark ettik. Daha sonra karışıma kablosuz bir klavye eklendi.

ıphone

Tabii sonuçta büyük bir ekrana da ihtiyaç vardı. Youtube'da yayınlanan bir videoda iPhone 15 Pro'nun TV'ye bağlandığı ve iPhone 15 Pro'nun dev ekranla kullanıldığı görülüyor. iOS işletim sistemine sahip bilgisayarın doğduğu yer burasıdır. Web 'de gezinme, metin tabanlı içerik üretme ve diğer sosyal medya işlevlerini yerine getiren cihaz oldukça iyi performans gösterdi.

Daha sonra cihazın diğer fonksiyonları test edildi. Cihaz video ve fotoğraf işlemede iyi performans gösterdi. Ancak burada küçük bir nüans var. Pil ömrü. Evet iPhone bu şekilde kullanıma çok uygun bir cihaz ancak bilgisayar olarak sürekli kullanım, sürekli pil ömrü anlamına geliyor. Bu da bizi telefon olarak kullanılan iPhone'lara göre çok daha hızlı bozulan pil sağlığı sorununa getiriyor.

Son Haberler