iPhone 15'ten ilk görüntüler geldi: Tasarımı beklentilerin altında kaldı

iPhone 15'ten ilk görüntüler geldi: Tasarımı beklentilerin altında kaldı
Eylül ayında çıkması beklenen iPhone 15 telefonun ilk görüntüleri sızdırıldı! Tasarımı beğenilmedi! Tüm detaylar haberimizde.

Apple markası her sene bir üst model telefonunu piyasaya sunmaya devam ederken iPhone 15 model heyecanla bekleniyor. Telefonun ilk görüntüleri sızdırıldı ancak kullanıcılar pek beğenmedi! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

IPHONE 15 GÖRÜNTÜLERİ

Eylül ayında çıkması beklenen iPhone 15 modelle ilgili sık sık yeni bilgiler sızdırılıyor. Sosyal medya üzerinden sızdırılan görüntülere göre Pro Max telefonun 6.7 inç olması bekleniyor. İddialara göre iPhone 15 Pro telefonun kenar kısımları bir alt modele göre daha yuvarlak olacak. 

iphone 15 yeni görüntüleri sızdırıldı

IPhone 15 Pro çelik değil titanyum gövdeyle kullanılacak ve sessize alma düğmesi yerinde programlanabilir bir düğme olması bekleniyor. Telefondaki kameraların çok çıkıntı yapmaması ve Lightning bağlantı noktası yerine USB-C bağlantı noktası olması bekleniyor. IPhone 15 ve 15 Plus telefonun 48 MP kamerası olması ve en yüksek modelde yeni bir periskop kamera olması da iddia ediliyor. 

Son Haberler