iPhone 16 Pro'da şaşırtan özellik: Bir tane bile tuşu olmayacak

iPhone 16 Pro'da şaşırtan özellik: Bir tane bile tuşu olmayacak
Kullanıcılar iPhone 15 tanıtımı beklerken iPhone 16 özellikleri sızdırıldı! Bir tuşu bile olmayacak! Tüm detaylar haberimizde.

IPhone kullanıcıları yeni serileri merakla beklerken 16 ile ilgili bazı bilgiler sızdırıldı. 16 Pro telefonlarda fiziksel tuş yer almayacak! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

IPHONE 16 PRO TELEFONLARDA HİÇ TUŞ YOK

Apple iPhone 16 Pro telefon modeli ile ilgili iddialar doğrulandı. Ses ve yan düğmeler yeni telefonda yer almayacak. İddialara göre iptal edilen düğmeler iPhone 16 serisinde kullanılabilecek. Ancak analistler iPhone 16 modellerde düğme kullanım ihtimalinin düşük olduğunu söylüyor. 

iphone 16 modelde tuş olmayacak

Aynı zamanda bu özellik telefonun daha pahalı olmasını sağlayacak. Fiziksel düğmeleri olmayan telefonun bu şekilde kırılma ihtimali azalacak, suya ve toza dayanıklılığı artacak. Aynı zamanda bir diğer iddiaya göre 16 pro modellerin ekran boyutunun büyümesi de bekleniyor. Normal pro modellere göre 6.2 inç ekran ve 6.9 ekran olması bekleniyor. Aynı zamanda pro modelde A18 bionic çip ve A17 bionic çip kullanılma ihtimali üstünde de duruluyor. 

Son Haberler