iPhone iOS 17 ile yenileniyor: Mesajı bırakırken yanıtlanabilecek

iPhone iOS 17 ile yenileniyor: Mesajı bırakırken yanıtlanabilecek
Apple'ın İphone model telefonları için sürekli gelişimler yaşanırken İOS 17'nin özellikleri sunuldu. Kullanıcıların dikkatini çeken yeni özelliklerle beraber iOS 17 ile birlikte gelecek olan yeni güncellemenin detayları haberimizde yer almaktadır.

Teknoloji sık sık gelişmeye devam ederken İOS 17'nin özellikleri açıklanırken İphone kullanıcıları ise harekete geçti. Apple'ın İphone modelleri için gelişim devam ederken yeni özellikler ise görenleri şaşırttı. İphone de arama özelliği değişirken metin girişlerinde ise güncellemeler yapıldı.

İPHONE ARAMALAR GÜNCELLENDİ

İphone kullanıcılarına gelen aramalarda tamamen yeni görünüm başlatılırken özleştirme imkanı sunuldu. Fotoğraflar ya da emoji için hoş görünümlü değişiklikler yapılırken tipografi ve font renkleri seçilebilir.

Canlı sesli mesaj özelliğinde kullanıcılara sesli mesaj bırakıldığında gerçek zamanlı transkripti görme ve arayan kişi mesajını bırakma özelliği devreye girdi.

İOS 17 özellikler

METİN GİRİŞLERİ DEĞİŞTİ

İOS 17 güncellemesiyle beraber yazma hızını ve doğruluğu artış gösterirken Daha Akıllı Metin girişiyle beraber yeni sistem hayata geçirildi. Bu sistemle beraber daha hızlı ve daha doğru bir yazım deneyimi için kullanıcıların el yazılarında sesli girişler yapılacağı duyuruldu. 

Son Haberler