iPhone SE 4 çıkmadan özellikleri deşifre oldu

iPhone SE 4 çıkmadan özellikleri deşifre oldu
iPhone SE 4 modelinin, gerçekte iPhone SE 3 olarak da bilinen 3. nesil SE modelinin biraz daha farklısı olacağı söyleniyor ancak bu konuda henüz somut bir bilgiye sahip değiliz. Ancak merakla beklenen iPhone SE 4. nesil özellikleri hakkında yeni iddialar ortaya atıldı ve sızıntı kaynağına atıfta bulunulan bu iddialar dikkatinizi çekmeye değer görünüyor.

Apple iPhone SE 4 modeli meraklıları tarafından sabırsızlıkla beklenmekte. iPhone SE 4'ün cihaz özellikleri ve fiyatıyla ilgili çok fazla iddia var. İşte iPhone SE 4 iddiaları:

Unknownz21 kullanıcı adıyla yapılan bir paylaşımda, 4. nesil iPhone SE'nin bazı önemli özelliklerinin dışında iPhone 15 Pro tarzında işlem düğmelerine sahip olması bekleniyor. Sızdıran, son tweet'inde iPhone SE 4 tasarımının iPhone 14'ü temel aldığını iddia ederek bazı yeni detayları ortaya çıkardı.

iPhone SE 4 çıkmadan özellikleri deşifre oldu

Kaynaklar, cihazın Lightning değil de USB-C bağlantı noktası ile çalışacağı söyleniyor. Ayrıca iPhone SE'de Touch ID butonu yerine Face ID'nin bulunacağı iddiaları da var.

İlginç iddia...

Bu iddiaların en ilginci ise, söz konusu modelin iPhone 15 Pro ile iPhone 15 Pro Max'in işlem butonlarına sahip olacağı.. Özelliğin iPhone 15 ile iPhone 15 Plus'ta bulunmadığı, Pro ve Max modellerinde olacağı iddia edildi. Bu gibi durumlarda, iPhone SE ile muhtemelen bu özelliği sunmayan iPhone 15 ile iPhone 15 Plus'ın arasında net bir ayrım yapılabilir.

iPhone SE 4 çıkmadan özellikleri deşifre oldu

Ayrıca iPhone SE'nin de mevcut modelde olduğu şekilde bir adet arka kameraya sahip olacağı söyleniyor. Bu arada yeni nesil olarak geliştirilen iPhone SE'nin, Apple'ın uzun zamandır söylentileri ortaya çıkan 5G modemini ilk benimseyenlerden biri olacağı tahmin ediliyor. Bu modemin ise 2025'ten önce piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Son Haberler