İş Bankası da Metaverse dünyasına girdi

İş Bankası da Metaverse dünyasına girdi
İş Bankası, Girişimcilik Şubesi ile girişimcilere Metaverse'de özel bankacılık hizmeti vermeye başladı. Kullanıcılar, Metaverse üzerinden gerçek müşteri temsilcileri ile görüşme yapabilecek.

İş Bankası, girişimciler ve girişimcilik ekosistemi paydaşlarına özel Girişimcilik Şubesi'ni faaliyete geçirdi.

Kullanıcılar Girişimcilik Şubesi'nin gerçek müşteri temsilcileriyle haftanın belirli gün ve saatlerinde canlı görüşme yapabilirken; Girişimcilik Şubesi'nin startuplara özel bankacılık ürün ve hizmetlerini Metaverse ortamında keşfedebilmelerine olanak tanıyor.

Girişimcilik Şubesi'nin yanında konumlandırılan Nays Alanı'nda ise, kullanıcılar yeni nesil finans uygulaması Nays'ın avantaj ve fırsatlarına ulaşabilirken, GoArt Metaverse'ün sunduğu "oyna-kazan (play to earn)" ve "hareket et-kazan (move to earn)" kurgularıyla eğlenirken kazanma fırsatı buluyor. GoArt'ın hayata geçirdiği "oyna-kazan (Play to earn)" kavramı ile Nays alanında verilen görevleri tamamlayan kullanıcılar Pazarama indirim kodunu içeren NFT'ler elde edebiliyor.

Ayrıca "hareket et-kazan (move to earn)" kurgusu ile GoArt Metaverse'ün artırılmış gerçeklik (AR) teknolojisini barındıran "Nays – Burger King Ödül Avı" sayesinde, projenin ilk iş birlikleri arasında olan Burger King, kullanıcılara NFT kazandırıyor. Kullanıcılar 700'den fazla Burger King lokasyonuna giderek, etrafa yerleştirilmiş Nays puanlarını toplayabiliyor ve indirimli menü avantajı sunan NFT'ler kazanabiliyor.

GoArt Metaverse, gerek nihai kullanıcıların gerekse markaların erişebileceği sanal deneyimler tasarlayan ve oyunlaştırılmış etkileşim alanları yaratan bir platform. GoArt Metaverse mobil uygulamasında hem geçmiş zaman portalları hem de şimdiki zamanda markalara özel etkileşim portalları mevcut. Kullanıcılara keşfettikçe farklı alanlarda kazanma imkanı sunan platform, markalara da kullanıcılarla etkileşim ve iletişim ortamı yaratmayı amaçlıyor.

Son Haberler