Kameradan yüksek beklentisi olanlar dikkat: En iyi ön kameralı telefon belli oldu

Kameradan yüksek beklentisi olanlar dikkat: En iyi ön kameralı telefon belli oldu
Eğer cep telefonu kamerası sizin için önemliyse mutlaka bu telefonu deneyin! Tüm detaylar haberimizde.

En iyi ön kameraya sahip telefon belli oldu! Kamera tutkunları bu telefonu çok seviyor! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

EN İYİ KAMERAYA SAHİP TELEFON

Yapılan araştırmalara göre iPhone 15 Pro Max model DxOMark testlerinde 154 genel puan aldı. IPhone 15 Pro Max model Huawei P60 Pro modelin altında ikinci sırada yer alıyor. Ancak ön kamera için geçen sene gibi bugün de ilk sırada iPhone 15 Pro Max telefon yer alıyor. Geçtiğimiz sene iPhone 14 Pro Max telefon ön kamera performansı için 145 puan alarak zirveye oturdu. Bu sene de gelenek bozulmadı ve 149 puan alan iPhone 15 Pro Max model zirvede yer alıyor.

ön kamera konusunda zirvede yer alan telefon

 IPhone 15 Pro Max ve iPhone 14 Pro Max telefonlar 1./3,6 inç sensör boyutunda odaklama ve optik görüntü sabitleme özelliği taşıyor. Aynı 12 megapiksel ön kameraya sahip olan telefonlar A17 Pro çipi ve görüntü sinyal işlemcisine bağlanıyor. IPhone 15 Pro Max modelin ön kamerasında doğru pozlama, hızlı, hassas otomatik odaklama, geniş dinamik aralık ve gün ışığında yüksek detay çekme özellikleri dikkatlerden kaçmıyor. Kayıt esnasında kişi hareket etse bile ön kamera sorunsuz çalışıyor. Ancak bu kamerada da bazı kusurlar bulunuyor. Telefon sensörü geniş alan derinliği tercih ediyor ancak iyi ışık olan ortamlarda görüntüde parazitler yaşanabiliyor. Bazı zamanlarda ise renk hataları yaşanabiliyor. 

Son Haberler