Kapınızdaki kamerayla 1 milyon dolar kazanabilirsiniz!

Kapınızdaki kamerayla 1 milyon dolar kazanabilirsiniz!
Kapısında kamera olanlar kazanacak. Amazon'un sahip olduğu Ring, iç ya da dış kapıda dünya dışı bir yaşam formu görüntülerken 1 milyon dolar ödül verileceği açıklandı.

Ring, iç mekan ya da dış mekan Ring cihazında gerçek bir dünya dışı yaşam formunun değiştirilmemiş bilimsel kanıtını yakalayan herkese 1 milyon dolarlık büyük ödül verileceği belirtildi. Ring'in Milyon dolarlık Uzaylı arayışı olarak isimlendirildi.

Yarışma 3 Kasım 2023 tarihinde sona ererken kullanıcılar verandasında gerçek bir dünya dışı yaratık görünmese dahi 500 dolarlık Amazon hediye çeki kazanma şansı doğdu. Yarışmaya dahil olmak için Ring kapı zili kullanıcılarının, doğal olmayan ya da anormal aktivite belirtileri olup olmadığı görüntülemek için incelemeler yapılması öneriliyor.

amazon kamera

Uzman, görüntünün “Dünya Dışı Yaşam Formu Bilimsel Kanıt Kriterlerini” karşıladığından emin olacak. Ardından bu profesyonel, videonun kriterleri karşıladığını düşünürse, yüksek oranda para ödülü verileceği açıklandı.

Cihazlar üzerinde gerçek bir dünya dışı yaratık yakalama durumu fazlasıyla düşük olurken yarışmada, yaratıcı olmak ve görüntülü kapı ziliyle yaratıcılığı göstermek isteyenler için para kazanma şansı verildi. 1 milyon dolarlık büyük ödül ya da 500 dolarlık Amazon hediye kartı kazanma imkanı verildi. 

Son Haberler