M2 çipli iPad Air için tarih verildi: Sonunda geliyor

M2 çipli iPad Air için tarih verildi: Sonunda geliyor
Apple son sürat çalışmalarına devam ediyor. Bu gelişmeler iPad kullanıcıları için! Tüm detaylar haberimizde.

Apple kullanıcılarının beklediği yenilikler marka tarafından son hız geliştiriliyor! Çipli iPad modeli geliyor! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

APPLE IPAD ÇİPLİ MODELİ GELİYOR

Apple markası çalışmalarına devam ediyor. IPad için çipli model tanıtıldı Apple iPad Air çipli modelinin bu sene sonuna doğru çıkması bekleniyor. Aynı zamanda iddialara göre modelin M2 serisine yükseltilmesi de bekleniyor. Güncel olarak M1 iPad Air model özellikleri ise şu şekilde; Model 8 çekirdekli CPU ve grafik işlemcisi ile kullanılıyor. Liquid Retina ekranı olan telefonun Touch ekran özelliği ve inç başına 264 piksek yoğunlukta olan 2360x1640 çözünürlüğü var. Ekran geniş renk yelpazesine sahip ve True Tone ekran var. Model parmak izine dayanıklı ve yağ tutmuyor. 

çipli ipad model geliyor

Tam lamine ekranda yansıma önleyici kaplama da bulunuyor. Model 64 GB ve 256 GB depolama alanına sahip ve 8 GB RAM bulunuyor. Model 12 MP geniş arka kameraya sahip ve beş kata kadar orijinal yakınlaştırma yapabiliyor. Arka kamera panorama özelliğine ve otomatik netleme özelliğine sahip. Fotoğraflara konum bilgisi eklenebiliyor ve seri çekim modu bulunuyor. Ön kamera ise 12 MP ultra geniş özellikte ve saniyede 25, 30, 60 kare video kaydı alabiliyor. Stabilizasyon özelliğine sahip hızlı çekim video kaydı olan ön kamera saniyede 30 kare video kaydı için genişletilmiş dinamik aralığa da sahip. Lens düzeltme, retina flash, seri çekim modu ve otomatik görüntü özellikleri de bulunuyor. Modelde Touch ID, üç eksen jiroskop, ivme ölçer, barometre, ortam ışığı sensörü, Nano SIM özellikleri var. Renk olarak uzay grisi, yıldız ışığı, pembe, mor ve mavi renk seçenekleri mevcut. 

Son Haberler