MacBook'un tahtı sallanıyor: Google Chromebook X rakip olacak

MacBook'un tahtı sallanıyor: Google Chromebook X rakip olacak
MacBook rakibi yeni bilgisayar tanıtıldı! Bu markalar Apple'a rakip olmaya hazırlanıyor! Tüm detaylar haberimizde.

Google Apple firmasına rakip olmaya hazırlanıyor! Yeni tasarlanan bilgisayar son teknoloji modellerin önüne geçecek! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

MACBOOK'A RAKİP GELİYOR

Google tarafından tasarlanan Premium Google Chromebook X tanıtılıyor. Yeni bilgisayarın ilk olarak okullarda öğrenciler tarafından kullanılması bekleniyor. İlk olarak öğrenciler sonrasında ofis çalışanları için üretilen Chromebook bilgisayarlarda yapılan yeni güncellemelerle birlikte daha tercih edilir hale gelindi. Bilgisayarda LumaFusion gibi üretkenlik artıran uygulamalara destek veriliyor ve Linux programları çalıştırılabiliyor. 

ChromeBook X Modeli Geliyor

Bu özelliklerle birlikte işlemler daha kolay halledilebilir hale geldi. Aynı zamanda HP markasının bu sene çıkaracağı Dragonfly Pro Chromebook ile birlikte yeni modelde tanıtılmış olacak. Chromebook serilerinin en çok tercih edilme sebeplerinden biri de daha fazla bellek özelliği ve grafik işlem beklentisi olmuştu. Google özellikle MacBook gibi markalarla yarışmak istediği için Chromebook X modelini piyasaya sürmeye karar verdi. Donanım kısmında bilgisayarın Intel ya da AMD markalarının benzer özelliklerine rastlanabiliyor. Bu özelliklerde bir bilgisayarın 350 ve 500 dolar arasında bir fiyatı olması bekleniyor. Aynı zamanda Google tarafından Chromebook X model için yeni bir yazılım üretmesi de bekleniyor. 

Son Haberler