Meta'dan çağ atlatan hamle: Avatarla görüntülü arama yapılabilecek

Meta'dan çağ atlatan hamle: Avatarla görüntülü arama yapılabilecek
Meta tarafından yeni özellikler kullanıcılara sunulmaya devam ediyor. Görmeden görüntülü arama yapmak mümkün hale geldi. Avatar desteğiyle beraber başlatılan görüntülü görüşmelerin tüm detayları...

İnstagram ve Messenger üzerinden yapılacak görüntülü görüşmelerden farklı boyuta geçildi. Çatı şirketi olan Meta, sahibi olduğu platformlar üzerinden yeni adımları attı. Görüntülü görüşmelerde avatar desteği sunuldu. İşte özellik hakkında merak edilenler haberimizde.

Koronavirüs zamanında yaşanan korkulu dönemlerde görüntülü konuşma fazlasıyla yaygın hale geldi. Bununla beraber devam eden görüntülü görüşmeler zevk vermeye başlarken Meta tarafından yeni özellikler sunuldu. İnstagram ve Messenger üzerinden kullanıcıların yakından ilgilendiği ve görülmemiş destek verildi.

avatar

Görüntülü görüşmelerde kullanıcıların avatarlarını kullanmasını mümkün olmadığı süreç içerisinde yapılan geişmeler sonucunda avatar kullanılabilir oldu. Şirket ise bunun sesli ve görüntülü görüşmeler için alternatif bir üçüncü yol olarak belirtti.

Bahsi geçen avatarlı görüntülü görüşmelerde kendini göstermek istemeyen kullanıcılar için muhteşem fırsat oldu. Bu destekle beraber sürecin daha kolay ilerleyeceği ve İOS, android için aynı anda sunulan özelliğin yakın zamanda herkesin için aktif olacağı duyuruldu. 

Son Haberler