Meta'ya uygulamalar dar geldi: Instagram'daki özelliği Facebook'a getirecek

Meta'ya uygulamalar dar geldi: Instagram'daki özelliği Facebook'a getirecek
Meta, 'yayın kanalları' özelliğini geliştiriyor! Kullanıcıları heyecanlandıran bu habere ilişkin ayrıntılar haberimizde...

Meta, Instagram'ın popüler özelliği olan "yayın kanalları"nı daha da genişletiyor. Şirket, bu özelliği artık Facebook ve Messenger platformlarına getiriyor. Geçtiğimiz şubat ayında duyurulan "yayın kanalları," kullanıcıların takipçilerine özel güncellemeler yapmalarına olanak tanıyor, ancak şimdi bu özellik daha da güçleniyor.

Artık Facebook sayfalarına sahip içerik oluşturucular ve halka açık kişiler, topluluklarına fotoğraflar, videolar, sesli notlar ve mesajlar gönderebilecekler. Bu yeni iletişim özelliği, sayfa yöneticilerinin takipçilerine doğrudan mesaj göndermesine ve takipçilerin bu mesajlara tepki vermesine olanak tanıyor. Bu sayede kullanıcılar, takip ettikleri kişilerin güncellemelerini daha yakından takip edebilecekler.

meta, kanalları büyütüyor

Yayın kanalları, Meta tarafından sunulan "Kanallar" etiketli bir sekme altında kullanıcılara sunulacak. Katılımcılar, sayfa sahibinin her güncelleme gönderdiğinde bildirim alacaklar, bu da iletişimi daha etkili hale getirecek.

Bu güncelleme aynı zamanda Instagram kullanıcılarına daha fazla gizlilik ve veri koruması sunmayı hedefliyor. Bu gelişmeyle birlikte, Meta, kullanıcıların daha fazla kontrol sahibi olmalarını sağlayarak veri toplama konusunda daha hassas bir yaklaşım benimsemiş olacak.

Son Haberler