MSN dönemini özleyenlere müjde: MSN'de oturum açmak hala mümkün

MSN dönemini özleyenlere müjde: MSN'de oturum açmak hala mümkün
Bir zamanların efsanesi olan MSN'yi özleyenlere müjdeli haber geldi. MSN messenger kullanma rehberi günümüzde tekrar kullanılacak hale getirildi. 2023 yılında MSN kullanmak için yapılması gerekenler ve tüm detaylar...

MSN Messenger uygulaması bir zamanların en çok kullanılanların başında gelirken uzun yıllar sonra tekrar kullanıma açıldı. Ekran titretme özelliğinden ilk sesli mesaj özelliğine görüntülü konuşmalardan daha birçok yenilikle beraber kullanıcılara sunuldu. 2023 MSN Messenger için tüm detaylar haberimizde.

Uzun zaman önce popüler olarak tercih edilen MSN Messenger birçok kullanıcının tarihin tozlu raflarını gömülü duruma getirdi. Facebook ve daha sonra Instagram platformlarının gelmesiyle beraber uygulamalar geliştirilmeye başlandı. MSN'den Facebook'a yapılan geçişle beraber bu durumun tersine dönmesi bekleniyor.

MSN, en popüler hale gelirken 2009 yılında rekor kullanıma geçildi. 104 milyon kullanıcıya sahip olan MSN Messenger, internet alemini yeni yaygınlaştığı dönemlerde rekora geçiş yapıldı. Mark Zuckerbeg adlı bir çocuk tarafından hayata geçirilen Facebook adlı bir uygulama MSN uygulamasını sildi.

SN

2023 MSN MESSENGER NASIL KULLANILIR?

2014 yılında MSN sunucularının kapatılmasıyla beraber grup kullanıcılarının açık olduğu yönden efsaneyi devam ettirdiği gündeme geldi. Chat sunucularına erişebileceğiniz en yaygın site Escargot olurken site üzerinden sorunlar ise gündeme gelmeye başladı. Kullanıcıların istediği sunucuya girmesiyle MSN günlerine geri dönmesi mümkün.

Son Haberler