Netflix Pokemon için düğmeye bastı: Yeni bölümleri Türkiye'de yayınlanacak

Netflix Pokemon için düğmeye bastı: Yeni bölümleri Türkiye'de yayınlanacak
Bir zamanların en çok sevilen çizgi filmi Pokemon artık Netflix'te! Peki ne zaman yayınlanacak? Tüm detaylar haberimizde.

Netflix platformu Pokemon çizgi filmiyle anlaşma sağladı! Yayın tarihi belirlendi! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

POKEMON ARTIK NETFLİX'TE

İlk kez 1997 senesinde yayın hayatına başlayan Pokemon çizgi filmi 31 Ocak 2000 tarihinden itibaren ülkemizde de yayınlanmaya başladı. Animasyon filmde Ash Ketchum ve Pikachu maceraları seyirciyle paylaşıldı. 25 sene süre ardından artık Ash ve Pikachu animasyon dizide er almıyor. Netflix tarafından yapılan açıklamaya göre Pokemon Benzersiz Yolculuklar sezonu Netflix platformunda yayınlanacak. 

pokemon artık netflix platformunda

Yeni sezonda Ash'in Kalos Elit Dörtlüsü Drasna'ya karşı Dünya Taç Giyme Serisi maçı öncesinde Clemont ve Bonnie artkadaşlarını ziyaret etmesi anlatılarak başlanacak. Ziyaret sonrasında Chloe Ash arkadaşlarından bir tanesiyle tanışarak Eeve le Büyük Pokemon Yarışması'na katılacak. Aynı zamanda Ash'e Lucario ile kurduğu bağ Greninja'ı hatırlayacak ve Kalos'a geri dönecek. Goh, Mew projesi için son sorumluluklarını yerine getirecek ve Lillie de Taç Tundra'yı aşıp seyahat sonrasında ailesine kavuşacak. Tüm bunların yanında Sekiz Usta Turnuvası için günler sayılırken Ash en güçlü eski rakiplerinden Paul ile karşılaşacak. Yeni sezonun tüm bölümleri artık Netflix platformunda yayınlanıyor. 25. sezonuyla birlikte Pokemon artık Netflix izleyicisiyle birlikte olacak ancak Ash yeni sezonda seyircilere veda edecek.

Son Haberler