Netflix'e gelen yeni güncelleme: Peş peşe yeni bölüm izleyenlere müjde

Netflix'e gelen yeni güncelleme: Peş peşe yeni bölüm izleyenlere müjde
Art arda gelen fiyat artış haberlerinin ardından Netflix kullanıcılarını memnun etmeyi başardı. Yeni güncellemeyi herkes çok sevecek.

Netflix kullanıcılarını oldukça sevindiren bir gelişme yaşandı. Peş peşe zam haberi duyuran şirket nihayet bir bomba patlattı. Netflix'e gelen yeni güncelleme ile birlikte bir sezonu bir gecede bitirmek daha da eğlenceli hale geliyor. Netflix'in bölümleri art arda izleyen kullanıcılara güzel bir haberi var. Netflix, gelecek yılın başlarından itibaren art arda üç bölüm izlendikten sonra bölümleri reklamsız olarak yayınlayacak. Detaylar haberimizde..

Netflix, bölümleri art arda izlediğinizde bazı reklamları atlayacak!

Netflix daha önce kullanıcıları koltuklarına bağlamanın önemini aktarmıştı. Şirket geçen yıl seri yayın modelinin katılımı önemli ölçüde artıracağına inandığını da duyurdu. Böylece şirket aslında daha önceden yeni bir güncellemenin sinyalini veriyordu. Şimdi izleyicileri ekranlarına kilitleyecek yeni bir güncelleme bilgisi paylaşıldı.

Netflix'e gelen yeni güncelleme Peş peşe yeni bölüm izleyenlere müjde

Netflix'in art arda izleme güncellemesi, içeriği kapatmak yerine izlemeyi sürdürmenizi sağlayacak. Ayrıca şirket, reklam destekli olan planının lansmanından sonraki yıl aylık 15 milyon kadar aktif kullanıcıya sahip olduğunu bildirdi. Netflix, Mayıs ayında reklam izleyen aylık 5 milyon aktif kullanıcıya sahip olduğunu söyledi.

Bu, reklamcılık sınıfının hâlâ büyüdüğünü gösteren bir işaretti. Yakın zamandaki fiyat artışının ardından şirket neredeyse bir kullanıcı isyanına yol açtı. Birçok kullanıcı platformu terk etmeyi düşünüyordu. Bazı kullanıcılar daha ucuz paketlere güvendi. Hatta platformun son dönemdeki fiyat artışıyla birlikte daha fazla kullanıcıyı daha ucuz, reklam destekli planlara yönlendirdiğini söylemek daha doğru olur. Aslında reklamlı planlar şirketiniz için daha karlı olabilir. Bunun nedeni şirketin reklam gelirlerinden büyük bir kar elde etmesidir.

Son Haberler