Netflix'in en çok izlenen filmleri belli oldu: İşte ilk 10

Netflix'in en çok izlenen filmleri belli oldu: İşte ilk 10
Doğan Şirketler Grubu Holding, Milpa Ticari ve Sınai Ürünler Pazarlama Sanayi ve Ticaret AŞ'nin (Milpa AŞ) 208 milyon TL ödenmiş sermayesinde şirketin sahip olduğu yüzde 82,29 oranındaki, toplam 171 milyon 161 bin 612,438 adet payın toplamda 55 milyon dolar bedelle satılmasına karar verildiğini bildirdi.

Netflix'in en çok izlenen filmler listesinde Temmuz 2023 itibarıyla zirvede olan film "Red Notice"dir. Netflix, izlenme verilerini ölçmek için yeni bir sistem kullanmaktadır ve artık 91 günlük verileri temel alarak sıralama yapmaktadır. "Red Notice", ilk ayında 364 milyon saat izlenmeye ulaşarak büyük bir başarı elde etmiştir. Film, 2021 yılında yayınlanmış olup 1 saat 58 dakika uzunluğundadır. Dwayne Johnson, Ryan Reynolds ve Gal Gadot gibi ünlü isimlerin başrollerini paylaştığı bu film, uzun bir süredir en çok izlenen film olarak listenin zirvesinde yer almaktadır. İşte detaylar...

netflix

NETFLİX TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK İZLENEN FİLMLERİNDE DEĞİŞİKLİKLER

Netflix'in tüm zamanların en çok izlenen filmleri listesinde önemli değişiklikler yaşanıyor. Netflix, ölçüm sisteminde ve sıralama metriğinde yapılan değişikliklerle birlikte en çok izlenen filmleri belirliyor. Artık 91 günlük veriler kullanılıyor ve izlenme saatleri görüntüleme metriğiyle birleştirilerek sıralama yapılıyor. İşte ayrıntılar...

netflix

Temmuz 2023 itibarıyla Netflix'in en çok izlenen filmi "Red Notice" olarak belirlendi. Bu film, başrollerinde Dwayne Johnson, Ryan Reynolds ve Gal Gadot'un yer aldığı ve 2021 yılında yayınlanan bir yapım. İlk ayında 364 milyon saat izlenmeye ulaşan "Red Notice", uzun bir süredir listenin zirvesinde yer alıyor.

Öte yandan, listenin diğer filmleri arasında "The Mother", "Purple Hearts", "Spencer Kanunları", "The Adam Project", "Don't Look Up" gibi yapımlar yer alıyor. Bu filmler de önemli izlenme oranları elde etmiş ve Netflix kullanıcıları tarafından ilgiyle takip edilmiştir.

Netflix'in yeni ölçüm sistemi ve sıralama metriği, daha adil bir sıralama sağlamayı hedeflemektedir. Böylece daha uzun metrajlı filmler de daha fazla şans elde edebilmekte ve izleyicilerin tercihlerine daha iyi yanıt verilebilmektedir. Netflix'in en çok izlenen filmleri listesi, izleyicilerin ilgi alanlarına ve tercihlerine bağlı olarak zaman içinde değişebilmektedir.

Son Haberler