Netflix'ten beklenmeyen Twitter hamlesi! Türkiye hesabı için harekete geçti

Netflix'ten beklenmeyen Twitter hamlesi! Türkiye hesabı için harekete geçti
Dünya geneli büyük ilgi gösterilen platformlardan olan Netflix'in son hareketi kafaları karıştırdı. Netflix Türkiye, Twitter hesabının logosunu ve adını değiştrdi. İşte bunun nedeni ve tüm detaylar haberimizde.

Online dizi ve film izleme platformu olan Netflix, Twitter hesabından isim değişikliğine gitti. Streamberry Türkiye yaparken logosunu da değiştirerek 'S' yaptı. Bunun nedeni merak konusu olurken atılan tweet üzerine kafalarda soru işareti oluştu.

Netflix Türkiye Twitter hesabı üzerinden "Yeni profil fotoğrafım nasıl?" sorusu soruldu. İsim değişikliği üzerine kullanıcıların dikkati çeken Netflix Türkiye'nin yeni ismi Streamberry Türkiye oldu.

netflix türkiye

Netflix'in isim değişikliğiyle Black Mirror dizisinin 6. sezonuna gönderme yaptığı düşünülüyor. Joan İğrenç Biri adlı 6. sezonun ilk bölümün referans noktasıydı. Dizinin yayınlanan bölümde Joan İğrenc Biri adlı dizi Streamberry adlı, Netflix'e çok benzeyen bir video akışı olarak yayınlandı.

Netflix, Black Mirror'da kendisine yapılan göndermeye Twitter'da hesabının adını Streamberry olarak değiştirmesiyle yanıt verdi.

Son Haberler