Netflix'ten ilk bilgiler sızdı: Sevilen oyunun animesi yolda

Netflix'ten ilk bilgiler sızdı: Sevilen oyunun animesi yolda
Son yıllarda diziler programlar televizyondan değil de internet üzerinden izleniyor, bu platformların başını çeken Netflix’te oyun severleri heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. İşte detaylar…

Birden fazla yerli ve yabancı popüler film ve diziye imza atan Netflix bu kez oyun severlerin ilgisini çekecek bir yapıma imza atıyor. Detaylar haberimizde…

banka

NETFLİX BU İŞİ SEVDİ: POPÜLER OYUNUN ANİMESİ GELİYOR!

Güvenilir bir kaynaktan gelen bilgiye göre Netflix, Dark Souls oyun serisi için bir anime dizisi üzerinde çalışıyor.

Milyonlarca kullanıcısı olan dünyanın en popüler dijital yayın hizmeti Netflix, içerik kitaplığını genişletmeye devam ediyor. Bu amaçla yatırımlarını her geçen yıl artıran şirket, abonelerine yepyeni film ve diziler kazandırıyor.

Son birkaç yıldır anime yapımlarıyla anılan Netflix, bu kategoriye yeni içerikler ekliyor gibi görünüyor. Şirketin en popüler oyunlardan biri olan Dark Souls'un anime uyarlaması üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Detaylar burada…

DARK SOULS İÇİN ANİME GELİYOR!

Dark Souls oyun serisi, 2011 yılında ünlü oyun şirketi FromSoftware tarafından piyasaya sürüldü ve şu anda güçlü bir hayran kitlesine sahip. Netflix ise bugün ortaya çıkan bir sızıntıya göre bu hayran kitlesinden yararlanmak istiyor.

Netflix, geçtiğimiz aylarda CD Projekt Red tarafından yayınlanan Cyberpunk 2077 için bir anime uyarlaması yayınladı. Bu anime ile başarılı olan şirketin, bunu devam ettirmek için Dark Souls oyun serisini de uyarlayacağı ortaya çıktı.

Güvenilir haber kaynaklarına göre Netflix, dünyanın en büyük oyun serilerinden biri olan Dark Souls'un anime uyarlamasını özel olarak yapıyor. Şu anda bu animenin çıkış tarihi hakkında bir bilgi yok.

Kaynağa göre Dark Souls animesi orijinal oyunda geçen olaylarla başlayacak. Böylece Lordran dünyasında yer alacak ve Darksign tarafından lanetlenen başkahraman olacaktır. Bu karakter Lordran'dan geçecek ve birçok farklı düşmanı yok etmek için savaşacak.

Peki bunun hakkında ne düşünüyorsun? Dark Souls animesin den ne bekliyorsunuz? Aşağıdaki yorum bölümünden görüşlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Son Haberler