Nokia'nın yeni modelleri Y kuşağını hüzünlendirdi

Nokia'nın yeni modelleri Y kuşağını hüzünlendirdi
Nokia, nostalji sevenler için güncellenmiş Nokia 130 ve 150 modellerini tanıttı! Basit ve işlevsel özelliklerle donatılan bu telefonlar, Yılan oyunu gibi geçmişe götüren özel özellikleriyle öne çıkıyor. Toza ve suya karşı dayanıklı olan modeller, fiziksel tuşlar ve kolay kullanımıyla dikkat çekiyor. İşte Nokia 130 ve 150 özellikleri...

Nokia, nostalji sevenler için güncellenmiş Nokia 130 ve 150 modellerini tanıttı. Akıllı özelliklerden uzak, basit ve işlevsel bu telefonlar, Yılan oyunu gibi geçmişe götüren özellikleriyle dikkat çekiyor.

NOKIA 130 VE 150 ÖZELLİKLERİ

1

Yeni Nokia 150, daha güçlü bir seçenek olarak öne çıkıyor. 2,4 inç QVGA ekranı, 1.450 mAh çıkarılabilir bataryası ve kulaklık girişi gibi özellikler sunuyor. Aynı zamanda 0,3 MP VGA kamera da mevcut. Nokia 130 ise temel özelliklerle donatılmış ve kamerası bulunmuyor.

Her iki model de toza ve suya karşı dayanıklı IP52 derecesine sahip. Fiziksel tuşlara ve özel olarak geliştirilen Series 30+ işletim sistemi sayesinde kolayca kullanılabiliyorlar.

HMD Mobile tarafından satın alınan Nokia, bu yeni modellerle nostalji sevenleri ve ikinci bir telefon arayanları hedefliyor. Fiyatları henüz açıklanmasa da önceki nesillerin uygun fiyatlarıyla piyasaya sürülmüştü.

Akıllı telefonlardan uzak, sade ve işlevsel bir deneyim arayanlar için Nokia 130 ve 150, ideal seçenekler olarak karşımıza çıkıyor.

Son Haberler