Oppo gizliliği arşa çıkardı: Artık her şey gizli kalacak

Oppo gizliliği arşa çıkardı: Artık her şey gizli kalacak
Oppo'nun katlanan telefonu hem şıklığı hem de veri güvenliği garantisi ile öne çıkıyor! Peki Oppo Find N3'ün diğer özellikleri neler? İşte ayrıntılar...

Oppo'nun yeni katlanabilir telefonu Oppo Find N3, özel bir güvenlik çipi ile geliyor ve kullanıcıların veri gizliliğini en üst düzeyde koruyor. Find N3, 19 Ekim tarihinde resmi olarak tanıtılacak ve özel güvenlik özellikleri ile dikkat çekiyor.

Oppo Ürün Sorumlusu Liu Zouhu, Find N3 hakkında yaptığı açıklamalarda, cihazın kullanıcıların kişisel ve iş verilerini güvende tutmak için "İzole Ada" adını verdikleri özel bir alana sahip olduğunu belirtti. Bu alan, özel bir güvenlik çipi ile korunuyor ve kullanıcılara verilerini rahatlıkla saklama imkanı sunuyor. Oppo, bu yeni özelliği "rahatlama, gönül rahatlığı ve özgürlük" gibi kelimelerle tanımlıyor.

oppo katlanan telefonu

Cihazın teknik özellikleri de oldukça etkileyici. İç ekranı 7,8 inç büyüklüğünde ve 120Hz yenileme hızına sahip AMOLED bir ekranla donatılmışken, dış ekranı 6,31 inçlik yine 120Hz yenileme hızına sahip bir AMOLED ekranla geliyor. Selfie kameraları 32 Megapiksel ve 20 Megapiksel çözünürlüğünde olan cihazın toplam ağırlığı 244,8 gram, kalınlığı ise 12,44 mm.

Oppo Find N3, ana kamera olarak OIS'li 48 Megapiksellik bir sensör kullanıyor ve ayrıca 64 Megapiksel (periskop) ve 48 Megapiksel (ultra geniş açılı) iki ek kamerayı da bünyesinde barındırıyor. Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti ve 16 GB LPDDR5X RAM belleği ile güçlendirilen cihaz, hem güvenlik hem de performans konularında iddialı bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor.

Oppo Find N3, veri gizliliği odaklı özellikleri ve etkileyici teknik özellikleri ile katlanabilir telefon segmentinde dikkat çekecek gibi görünüyor. 19 Ekim'de gerçekleştirilecek olan resmi tanıtım etkinliği, cihazın fiyatı ve diğer detayları hakkında daha fazla bilgi sunacaktır.

Son Haberler