Oppo'dan akıllı telefonlara yeni soluk getirecek katlanabilir model

Oppo'dan akıllı telefonlara yeni soluk getirecek katlanabilir model
Oppo Find N3, katlanır ekranlı telefon trendine katılan en son üründür. Oppo'nun yeni Find N3 katlanabilir telefonuna dair tüm bilgiler haberimizin detayında..

Oppo, yeni katlanabilir ekranlı telefonu Oppo Find N3'ü resmi olarak tanıtımını yaptı. Telefonun OnePlus Open ile hemen hemen aynı olacağı söylendiğine göre artık OnePlus Open ile ilgili tüm detayları da bildiğimizi varsayabiliriz.

Ancak OnePlus Open'ın tanıtımı yapılana kadar bu iki telefonun birbirine ne kadar benzer olduğunu bilemeyeceğimizi de hatırlatmakta fayda vardır. İki şirket beraber ve çok çalışıyor. The Verge'e iki telefonun aslında aynı olacağını ancak farklı markalara da sahip olacağını doğruladı.

"Oppo Find N3'ün teknik özellikleri"

Oppo Find N3'ün teknik özellikleri

ppo Find N3, 7,82 inç katlanabilir ekrana, 120Hz yenileme hızına sahip 2268 x 2440 çözünürlüğe ve 2.800 nitlik yüksek bir parlaklığa sahip. Yani diğer telefonlara nazaran daha parlak olacak gibi görünüyor. Kapak ekranı ayrıca 120Hz yenileme hızına, 2800 nit en yüksek parlaklığa sahip olmakla birlikte 6,31 inç, 1116 x 2484 AMOLED ekran ile gelecek.

Dahili donanıma gelince, yılın en iyi olarak tanımlanan Android telefonlarının çoğunda bulunabilecek güçlü bir Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti, 16 GB RAM, 512 GB dahili depolama alanı var. Oppo Find N3`te 48MP ana sensörle birlikte 8MP ultra geniş sensörü ve 3x optik yakınlaştırma, 6x hibrit yakınlaştırma veren MP telefotodan oluşturulmuş üç lens arka kamera yer almakta.

Telefonun dış ekranında 32 MP, katlanır ekranında da 20 MP kamerası bulunmakta. Find N3, şirketin 42 dakika içerisinde tamamen şarj edilebileceğini iddia ettiği 67W'ı destekleyen 4.805mAh bataryası da bulunuyor.

"Oppo Find N3'ün tasarım özellikleri"

Oppo Find N3'ün teknik özellikleri

Tasarım açısından Oppo Find N3, siyah ya da ırmızı vegan deri sırt veya yeşil veya sarı buzlu cam arka kapak seçenekleriyle geliyor.

Oppo Find N3'ün çoğu Batı ülkesinde satışa sunulması beklenmemekte fakat OnePlus Open'ın büyük ihtimalle tükeneceği belirtiliyor. Yani bu özellikleri beğendiyseniz muhtemelen çoğunu OnePlus telefonlarda da bulacaksınız.

Son Haberler