Otomobil şirketi telefon üretiyor: İşte öne çıkan özellikleri

Otomobil şirketi telefon üretiyor: İşte öne çıkan özellikleri
Herkesin yakından tanıdığı bir otomobil firması, sadece otomobil üretmekle kalmak istemeyip akıllı telefon piyasasına yeni bir telefon sunmaya hazırlanıyor. İşte detaylar…

Bir otomobil şirketi yeni bir akıllı telefon üretimi yaptı. Üretmiş olduğu telefonun tanımını yapan firma akıllı telefona yeni bir özellik daha eklediğini duyurdu. Detaylar haberimizde…

banka

ÜNLÜ OTOMOBİL ŞİRKETİNİN İLK AKILLI TELEFONUNUN BİR ÖZELLİĞİ DAHA BELLİ OLDU!

NIO Phone, N2301 model numarasıyla 3C veri tabanındaki yerini aldı. Peki akıllı telefonlar kullanıcılara neler getirecek?

Elektrikli otomobilleriyle dikkat çeken NIO, akıllı telefon pazarına da giriyor. Çinli şirketin NIO Phone adını verdiği ilk modeli yakın zamanda piyasaya sürülecek ve hatta geçtiğimiz günlerde bazı tasarım ve teknik özellikleri ortaya çıkmıştı. Yakın zamanda yayınlanan bir rapor, NIO Phone modelinin şarj özelliğini ortaya çıkardı.

NIO PHONE 3C VERİ TABANINDA ORTAYA ÇIKTI

NIO Phone, N2301 model numarasıyla 3C veri tabanındaki yerini aldı. Dolayısıyla cihazın bataryası 100W hızlarını destekleyecek ancak batarya kapasitesi hakkında herhangi bir detay bulunmuyor.

NIO telefonu 21 Eylül'de tanıtılacak. Hatta akıllı telefon, yakın zamanda internette yayınlanan yeni EC6 modelinin tanıtım videosunda da birçok kez yer aldı. Özellikle ilk 50 saniyede defalarca karşılaştığımız makinenin tasarımına dair bilinmeyen hiçbir detay yok.

Amiral gemisi özelliklerini taşıyan akıllı telefon, dört kamera kurulumuna ve NIO logolu kavisli cam arka yüze sahip olacak. Ön tarafta nokta şeklinde yerleştirilmiş bir selfie kamerası yer alacak. Öte yandan amiral gemisi modelleriyle aynı ince çerçeveye sahip. Güvenlik aracı oluşturan parmak izi okuyucu ise ekranın altında yer alıyor.

16GB + 512GB ve 16GB + 1TB RAM ve depolama seçenekleriyle gelecek akıllı telefona güç verecek işlemci ise Snapdragon 8 Gen 2 olacak. 4nm mimari yonga seti; 3,36 GHz'de 1x ARM Cortex-X3, 2,8 GHz'de 2x ARM Cortex-A710, 2,8 GHz'de 2x ARM Cortex-A715, 2,0 GHz'de 3x ARM Cortex-A510 çekirdeğinin yanı sıra Adreno grafik birimine de ev sahipliği yapıyor.

 Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından görüşlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Son Haberler