Oyun severlere müjde geldi! 4 oyun ücretsiz erişime açıldı: İşte o oyunlar

Oyun severlere müjde geldi! 4 oyun ücretsiz erişime açıldı: İşte o oyunlar
Oyun severler için müjde Amazon Prime Gaming uygulamasından geldi! Bu oyunları ücretsiz oynayabileceksiniz! Tüm detaylar haberimizde.

Amazon Prime Gaming oyun severlere müjdeli haberi verdi! Karne hediyesi gibi haber geldi bu oyunlar bu süre boyunca ücretsiz şekilde oynanabilecek! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

BU OYUNLAR ÜCRETSİZ OLDU

Amazon Prime Gaming tarafından bildirilen son haberlere göre değeri 450 TL'yi bulan dört farklı oyun ücretsiz oldu. Prime Gaming aksiyon türündeki 259 TL'ye oynanan Prey isimli oyunu ücretsiz olarak oynanabilecek. Prime aboneleri üç farklı oyunu daha önümüzdeki günlerde ücretsiz oynayabilecek. 27 Haziran tarihinde Baldur's Gate II Enhanced Edition isimli oyun 190 TL yerine ücretsiz olarak oynanabilecek. 

Bu dört oyun ücretsiz oynanacak

6 Temmuz tarihinde Shovel Knight Showdown isimli oyun 19.99 TL yerine ücretsiz olacak. Son olarak 10 Temmuz tarihinde Star Wars tutkunları için Star Wars The Forse Unleashed isimli oyun ücretsiz oynanabilecek! Amazon Prime Gaming abonelik ücretleri de epey uygun. İlk ay ücretsiz kullanılabilen abonelik sistemi sonraki aylarda 39 TL olarak kullanılıyor. Aynı zamanda abone olan kişiler aynı gün ücretsiz kargo, Prime Video ve Prime Gaming avantajlarından da faydalanabiliyor. Amazon Prime Gaming abonelerine sık sık ücretsiz oyunlar, birçok farklı kategoride birçok kaliteli oyun seçeneği ve avantajlar sunmaya devam ediyor. 

Son Haberler