Oyunseverlere müjde: Çok sevilen 600 TL'lik oyun ücretsiz erişime açıldı

Oyunseverlere müjde: Çok sevilen 600 TL'lik oyun ücretsiz erişime açıldı
En popüler FPS oyunlarından biri olan Battlefield 2042, sınırlı bir süre boyunca ücretsiz olarak satışa sunulacak. İşte tarihler..

Son zamanlarda oyunculara yönelik düzenlenen etkinliklerin sayısı önemli ölçüde arttı. Şu anda Steam ile Epic Games öne çıkıyor ancak diğer oyun şirketleri de boş durmuyor. Son olarak en popüler FPS oyunlarından biri olan Battlefield 2042, birkaç gün içinde ücretsiz olarak satışa sunulacak.

Battlefield 2042'yi oynamak ücretsizdir!

Electronic Arts, yeni oyunu Call of Duty: Modern Warfare 3'ü önümüzdeki hafta piyasaya sürmeye hazırlanıyor ve Battlefield 2042 Sezon 6: Dark Creations 10 Ekim'de oyunculara geliyor. Şirket yeni sezonu bir etkinlikle kutluyor.

Battlefield'ın resmi Twitter hesabından veya yeni Name X hesabından yapılan duyuruda Battlefield 2042 oyunu kısa bir süreliğine ücretsiz olarak satışa sunulacak. Bu kapsamda 12-16 Ekim tarihleri ​​arasında 599,99 TL'lik FPS oyunlarını hiçbir ücret ödemeden oynayabilirsiniz. Elbette, süre sona erdiğinde artık ona erişemeyeceğinizi lütfen unutmayın.

Battlefield 2042 ücretsiz

Etkinlikle ilgili bilgilere göre oyuncular Battlefield 2042'yi Xbox Store ve PlayStation Store dışında Steam üzerinden de indirebilecekler. Bu, oyunu Xbox'ınızda, PlayStation konsolunuzda veya bilgisayarınızda oynayabileceğiniz anlamına gelir.

Battlefield 2042 Sistem Gereksinimleri

Battlefield 2042, 2013'te çıkan Battlefield 4'ün devamı olarak biliniyor. Modları, haritaları ve birçok silah seçeneğiyle gerçekçi savaş deneyimi sunmakta. Oyunun online olduğunu belirtmek isterim. Bu sayede düşmanlarınız da gerçek oyunculara dönüşecek.

Battlefield 2042 oyununun sistem gereksinimleri şu şekilde:

Battlefield 2042 ücretsiz

Son Haberler