Oyunseverlere müjde! Ücretsiz oyunlarla dolu etkinlik başladı

Oyunseverlere müjde! Ücretsiz oyunlarla dolu etkinlik başladı
Steam'in uzun zamandır beklenilen etkinliklerinden Next Fest, geçtiğimiz günlerde başladı. Ücretsiz oynayabileceğiniz oyunlar haberimizin detayında..

Dünyanın dört bir tarafından milyonlarca oyuncunun yer aldığı Steam'in uzun zamandır beklenen etkinliklerinden birisi olan Next Fest, en sonunda başlatıldı. Etkinlikte yüzlerce oyunun ücretsiz denemeleri sunuldu.

"Steam Next Fest etkinliği için seçilen ücretsiz oyunlar"

Steam, geliştiricilerin yeni oyunları daha hızlı duyurmasına yardımcı olmak adına Next Fest adının verildiği etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Bu kapsamda kampanyaya yalnızca Red Dead Redemption 2 ve GTA 5 gibi yeni çıkan oyunlar katılacaklar.

Steam Next Fest etkinliği

Yakın zamanda başlatılan Steam Next Fest etkinliğinin 16 Ekim saat 20:00'de sona ereceği bildirildi. Bu tarihe kadar promosyona dahil olan tüm oyunları hiçbir kısıtlama olmaksızın deneyimleyebilirsiniz. Lütfen son başvuru tarihinden sonra erişemeyeceğinizi unutmayın.

Etkinlikte ücretsiz olarak yayınlanan oyunlar arasında en çok ilgi gören ise Enshrouded oldu. Geliştiricisi Keen Games olan bu bu çalışma, hayatta kalma oyunu hayranlarının mutlaka görmesi gereken bir eser. Teyon tarafından geliştirildiği söylenen RoboCop: Rogue City ise, birinci şahıs nişancı olarak bilinen Ghostrunner 2 ile simülasyon oyunu Mars Tactics Next Fest'te en çok tercih edilenler arasında olanlara ve aşağıdaki listeden diğer oyunlara ulaşabilirsiniz..

Steam Next Fest etkinliği sırasında en fazla oynanan oyunlar:

- Enshrouded

- Tank Squad

- RoboCop: Rogue City

- Bopl Battle

- Deep Rock Galactic: Survivor

- Pioneers of Pagonia

- ASTRA: Knights of Veda

- Apocalypse Party

- Mars Tactics

- Gangs of Sherwood

- The Bridge Curse 2: The Extrication

- Sky: Children of the Light

- The Last Faith

- Robocraft 2

- Silent Rain

- BAPBAP

- A Date with Death

- Rubber Royale

Son Haberler