PlayStation 5 Slim tasarımı ortaya çıktı: Diğerlerinden daha uygun fiyatlı

PlayStation 5 Slim tasarımı ortaya çıktı: Diğerlerinden daha uygun fiyatlı
Sony'nin yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5'in daha hafif ve kompakt versiyonu olan PlayStation 5 Slim'in tasarımı sızdırıldı. Sony'nin bu yeni versiyonla oyuncuları cezbetmeyi amaçladığı ve rekabetçi bir fiyatlandırma hedeflediği söyleniyor. Detaylar haberimizde...

Son gelen bilgilere göre, Sony'nin yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5 için Slim versiyonunun tasarımı gün yüzüne çıktı. PlayStation 5 Slim, PlayStation 5'e kıyasla daha hafif ve daha kompakt bir yapıya sahip olacak. Bu sızıntılar, yeni konsolun 2023'te duyurulabileceği şeklinde spekülasyonları da beraberinde getirdi.

PLAYSTATION 5 SLIM TASARIMI

1

Ortaya çıkan görsellere göre, PlayStation 5 Slim, orijinal PS5'in tasarımına benzese de bazı önemli değişiklikler sunuyor. Konsolun kasasının her iki yanında siyah hava delikleri görülebiliyor. Boyutları büyük ölçüde aynı gibi gözükse de, daha önceki iddialar PlayStation 5 Slim'in daha küçük bir yapıya sahip olacağını vurguluyordu.

PlayStation 5 Slim ile ilgili ilk söylentiler Microsoft'un dava dosyasında ortaya çıkmıştı. Microsoft, Sony'nin daha düşük performanslı bir konsol üzerinde çalıştığını ve bunu 2023 yılında tanıtacağını iddia etmişti. Bu dava belgeleri ayrıca PS5 Slim'in 399 dolarlık bir fiyatla geleceğini gösteriyordu, bu da standart PS5 fiyatına göre oldukça rekabetçi bir fiyatlandırma anlamına geliyor.

Sony şu ana kadar resmi bir açıklama yapmasa da, sızdırılan görüntüler PlayStation 5 Slim'in daha ince ve zarif bir versiyonunun yolda olabileceği ihtimalini güçlendiriyor. Bu durum, yeni bir lansmanın sonbahar aylarında gerçekleşmesi durumunda PS5 için yeni bir satış dalgası yaratma potansiyeline sahip.

Ayrıca Sony, son finansal raporunda olumlu sonuçlarını paylaştı. Oyun ve Ağ Hizmetleri kategorisinin yıllık bazda yüzde 27 büyüdüğünü belirtti. 

Son Haberler