Poco M6 Pro donanımı ve fiyatıyla dev rakiplerini sollayacak

Poco M6 Pro donanımı ve fiyatıyla dev rakiplerini sollayacak
Poco en yeni telefonunu piyasaya çıkarmaya hazırlanıyor! Peki Türkiye fiyatı ne kadar olacak? İşte Poco M6 Pro özellikleri ve fiyatı...

Akıllı telefon pazarının öncü isimlerinden biri olan Poco, geniş ürün yelpazesi ile kullanıcıların karşısına çıkmaya devam ediyor. Son duyurusuyla dikkatleri üzerine çeken firma, bütçe dostu yeni modeli Poco M6 Pro'yu tanıttı. 6.79 inç boyutundaki Full HD+ çözünürlüklü LCD ekranıyla dikkat çeken M6 Pro, yüksek 90 Hz yenileme hızı ve 240 Hz dokunmatik örnekleme özellikleriyle öne çıkıyor. Bu ekran aynı zamanda maksimum 550 nit parlaklık sunarak kullanıcılarına etkileyici bir görüntü deneyimi vaat ediyor.

poco m6 pro

Cihazın gücünü ise Qualcomm'un Snapdragon 4 Gen 2 yonga seti sağlıyor. 4 GB veya 6 GB RAM seçenekleri ile sunulan telefon, depolama kapasitesinde ise 64 GB veya 128 GB seçenekleri ile tercih edilebiliyor. MicroSD kart desteği sayesinde depolama alanı 1 TB'a kadar genişletilebiliyor.

Poco M6 Pro'nun kamera sistemi de dikkat çekiyor. Arka kısımda 50 Megapiksel ana kamera ve 2 Megapiksel derinlik sensörü bulunurken, özçekimler için 8 Megapiksel ön kamera kullanıcıların hizmetine sunuluyor.

Kutudan Android 13 tabanlı MIUI 14 işletim sistemi ile çıkan Poco M6 Pro, güncel yazılım desteği konusunda da kullanıcılarını memnun etmeyi hedefliyor. İki büyük Android sürümü güncellemesi ve üç yıl boyunca güvenlik güncellemesi sözü verilen cihaz, aynı zamanda 5.000 mAh kapasiteli bir batarya ile geliyor. 22.5 W hızında şarj desteği ile bataryanın hızlıca doldurulması da mümkün.

poco m6 pro

Poco M6 Pro'nun öne çıkan diğer özellikleri arasında 5G bağlantı seçeneği, yan tarafta yerleştirilen parmak izi okuyucusu ve IP53 derecesinde toz ve suya karşı dayanıklılık bulunuyor.

Yalnızca Hindistan'da piyasaya sürülecek olan Poco M6 Pro modelinin fiyatları ise tahmini olarak şu şekilde belirlendi:

Poco M6 Pro 4 GB RAM + 64 GB: 135 dolar (Tahmini 7 bin 500 TL)

Poco M6 Pro 6 GB RAM + 128 GB: 160 dolar (Tahmini 8 bin 800 TL)

Diğer ülkelerdeki satış durumu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Tüm bu özellikleri ve uygun fiyatıyla Poco M6 Pro, bütçe dostu bir akıllı telefon arayan kullanıcılar için çekici bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor.

Son Haberler