Renault'tan yepyeni atılım: Garantili ikinci el araç satacak

Renault'tan yepyeni atılım: Garantili ikinci el araç satacak
Araç alacaklar için Renault'un yeni özellikleri sunuldu. 2022 yılında çalışmalara başlanırken ikinci el satış projesi için Renew harekete geçti. İşte garantili Renault ikinci el satış için tüm detaylar...

Otomobil üreticileri tarafından ülkemizde ikinci el pazarlarından arz talep ilişkilerine bakıldığında dengeler tekrardan oluşturuldu. Renault Türkiye 2022 yılında başlatılan çalışmalar üzerine ikinci el satış projesi olan Renew özellikleri sunuldu.

1969 yılından sonra ülkemizde üretim faaliyetleri başlatılan Renault, Renew ve Refactory projelerinin duyurusu yapıldı. Ülkemizde 56 satış noktası üzerinden hizmetler verilirken ikinci el otomobil pazarından etkili olduğu görüldü. Uzman ekipler tarafından 96 nokta üzerinden kontrolleri yapılan motor ve mekanik, kaporta ve boya durumlarının en doğru ve detaylı bilgileri verildi.

Renaut

Refactory projesiyle beraber devam eden kalkınma stratejisi yürütmeyi amaçlayan Renault, endüstriyel ve ticari ekosistem oluşturacaklarının altını çizdi. İlk olarak Fransa’da başlayan Refactory faaliyetleri, geçtiğimiz günlerde Bursa üzerinde aktif oldu.

Şirket tarafından ilk bölümde Clio IV, Clio V ve Megane Sedan modellerini Refactory sürecinden geçirerek alıcılara verildi. Renault fabrika ekiplerinde güçlü uzmanlıkla bayiliklere RENEW'in yeni kalite standartlarının sunulması belirlendi. 

Son Haberler