Renault'un yeni modeli yok satıyor: Karşınızda Renault Megane E-Tech

Renault'un yeni modeli yok satıyor: Karşınızda Renault Megane E-Tech
Renault'un en çok satan modelleri belli oldu. Renault Megane E-Tech stokları çıktığı gibi tüketilirken araç özellikleri belli oldu.

Elektrikli otomobiller gün geçtikçe ilgi görürken Renault, son dönemde vites arttırdı. Uzun yıllardır Türkiye'nin ve dünyanın en çok satan modeli Megane'ın elektrikli versiyonu piyasaya sürüldü. Türkiye'de bu araca olan ilgi artış gösterirken sınırlı stoklar belirlendi. Renault Megane E-Tech stokları kısa sürede bitiyor.

1 Ağustos itibariyle 250 adet stoğu ön siparişleri açılırken bu araca ilgi o kadar yüksek olurken aynı gün stokları tükendiği belirtildi. 250 adet satmayı başarırken Renault Megane E-Tech modeli, 1 hafta geçtikten sonra 8 ağustos tarihinde stokları yenilenmesi yapılarak tekrar rekor kırıldı. Renault tarafından herhangi bir açıklama gelmedi.

renault çok satan

160 kW ve altı motor gücündeki otomobilleri düşük ÖTV sınıfına girdiği için fiyat konusunda rakiplerinin önüne geçildi. Opsiyonların harici Iconic paketi 1 milyon 599 TL, Techno ise 1 milyon 499 bin TL fiyatıyla satışa çıkartıldı. 0’dan 100 km/saat hıza 7,4 saniyede ulaşmasıyla 160 kW motor gücü ve 300 Nm torka ek olarak 40 dakikada yüzde 80 şarj olan ve 450 km menzil sunularak batarya öne çıkartıldı. 

Son Haberler